Beskrivelse

Nathalia Flórez (DK/IT)

Nathalia Flórez (voc), Annelene Toft Christensen (vio), Enrico Salvatucci (p), Niklas Emborg Gjersøe (b), Hans Kristian Knold (drm)

Tidløse danske sange i jazzens tonesprog

Nathalia Flórez er en sangerinde og musiker fra den danske vestkyst, opvokset på Fanø. I 2019 udgav hun sit debutalbum I Aftenens Sidste Minutter, et personligt tidsbillede, der inviterer ind i et nordisk og jordnært lydlandskab.

Det anmelderoste album rummer sange inspireret af folkemusikkulturen på barndomsøen, men hendes kompositioner og varme stemme trækker tydelige tråde til jazzmusikken.

Nathalia Floréz' vokal og danske tekster emmer af nærvær og inderlighed, og det gør sig især gældende i den seneste udgivelse Lille liv – en sang til hendes gudsøn, som også blev taget rigtig flot imod. Den hjertevarme sang afspejles i den tilhørende flotte musikvideo, som selvfølgelig er filmet i Fanøs landskaber.

Nathalia Flórez byder med sin kvintet på en koncertoplevelse med tidløse danske melodier og tekster i centrum, understøttet af jazzens improvisatoriske sprog.

nathaliaflorez.dk

www.facebook.com/NathaliaFlorezMusik

Billetinfo

13/07/2021 20:00 - 21:30


Entré Kr. 80
Billetter sælges kun i forsalg. Dørsalg fra kl. 19.00 på egen mobiltelefon. Coronapas eller gyldig Covid-19-test skal forevises. Covid-19-restriktioner overholdes. Begrænset antal pladser.


Koncertsted

Maritza Salen
Frederiksgade 78C
8000 Aarhus C
event@kulturgyngen.dk
Vis på Kort

Arrangør

Gyngen
(+45) 41 85 40 12
http://gyngen.dk/
Co-Arrangør
Bee Happy Music /v. Peder Udengaard

Media
  • Nathalia Flórez  - Photo: Juan Carlos FlórezFoto: Juan Carlos Flórez
  • Nathalia Flórez  - Photo:  Juan Carlos FlórezFoto: Juan Carlos Flórez