Flamenco Jazz Ensemble & Rafael Molina (DK/ES)


Beskrivelse

Flamenco Jazz Ensemble & Rafael Molina (DK/ES)

Rafael Molina (voc), Jens Viggo Fjord (g)
Florian Navarro (sax), Jens Balder (trb), Jens Jefsen (b), Jesper Bo Knudsen (drm)

Flamencoens udtryk og stilarter

En dobbeltkoncert, der sætter nyt og gammelt i stævne og udfordrer både musikere og lyttere til et særligt møde mellem traditionel flamenco og nytænkning i spændingsfeltet mellem flamenco og jazz.

Flamencosangeren Rafael Molina er ud af ren sigøjnertradition og behersker alle flamencoens rodfæstede udtryk og stilarter, som han fremfører med stor autenticitet. Herhjemme blev han kendt gennem sit samarbejde med guitaristen Christian Sievert, og siden han medvirket i en lang række sammenhænge. Ved aftenens koncert akkompagneres han af guitaristen Jens Viggo Fjord.

Flamenco Jazz Ensemble tager afsæt i den traditionelle flamenco og nyfortolker de gamle former gennem originale kompositioner med vægt på arrangerede forløb og friere improvisationer.

Der er tale om et moderne greb, hvor jazzens tonale opfattelse og flamencoens særlige rytmik og tonesprog udfordres i et lyrisk-dramatisk clash, som sigter på at føre lytteren ind i nye vildtvoksende landskaber af både genkendelse og forundring.

www.facebook.com/rafaelyflamenco

Billetinfo

10/07/2021 15:00 - 16:30


Entré Kr. 160
Studierabat 80 kr. Billetter sælges kun i forsalg. Dørsalg fra kl. 14.00 på egen mobiltelefon. Coronapas eller gyldig Covid-19-test skal forevises. Covid-19-restriktioner overholdes. Begrænset antal pladser.


Koncertsted

Maritza Salen
Frederiksgade 78C
8000 Aarhus C
event@kulturgyngen.dk
Vis på Kort

Arrangør

Gyngen
(+45) 41 85 40 12
http://gyngen.dk/
Co-Arrangør
Ulrik Bisgaard

Media
  • Flamenco Jazz Ensemble & Rafael Molina - Photo: GyngenFoto: Gyngen