Beskrivelse

Malene Mortensen (DK)

Malene Mortensen (voc), Mark Chemnitz (keys), Henrik Møller (b), Eddi Jarl (drm)

Skandinavisk vokaljazz af højeste karat

Malene Mortensen er en af Danmarks spændende yngre sangerinder, selv om hun allerede har været med i mange år. I Frankrig har hun haft stor succes og i en periode ligget på Top 10, og hun er ofte flittig gæst i Tyskland og resten af Skandinavien.

Det forstår man godt, når man hører, hvordan hun som få andre kan fortolke en smuk melodi, så den rører lytteren helt ind i sjælen. På sit seneste jazzalbum Can’t Help It (2014) blander hun egne kompostioner med jazzens udødelige standardrepertoire. Det er både smukt, intenst og groovy.

Efter mange år med fællessang udgav Malene Mortensen i 2019 et album med den dygtige pianist Ole Kock Hansen – At elske er at leve – med sange komponeret af Kai Normann Andersen.

Samme år begyndte hun at gå i en mere elektronisk retning i samarbejde med musiker og producer Carsten Skov – musik i danseskoenes tegn med tre singler udgivet i 2019/20.

I 2021 er Malene Mortensen kommet med i Cowbell-familien, Benjamin Koppels pladeselskab, med Benjamin Koppel og Mark Chemnitz som producere og musikere og derudover Henrik Møller på bas og Eddi Jarl på trommer. 

Forvent skandinavisk vokaljazz af højeste karat, egne kompositioner – og fællessang.

 

Sommerjazzfest på Klostertorvet
Café Smagløs sætter fredag 9. juli gang i en ugelang festival med musik og hygge på byens hyggligste torv. Torvet er rammet ind i forhold til COVID-19-reglerne, og vi glæder os til at se jer.

Til og med lørdag 17. juli vil vores skønne gæster kunne høre friluftskoncerter og samtidigt nyde øl, vin, mad og cocktails ved bordene.

Man kan blandt mange andre opleve Erann DD, Uffe Steen, Frederikke Vedel, Jesper Riis, Tom McEwan, Soul Glo, Nikolai Bøgelund, Oliver McEwan, Mark Chemnitz og mange andre.

Kolde øl, musik fra scenen og god stemming. En glad fest i hjertet af Aarhus.

#byenshyggeligste #århusihjertet #klostertorvet 

Billetinfo

11/07/2021 15:30 - 18:30


Fri entré
Mulighed for bordbestilling ved køb af sommertapas til minimum to personer.
For kun 600 kr. får I:
2x5 danske sommertapas inklusive 1 kande øl eller 1 flaske rød/hvid/rosé/cava.
Kontakt Vince, Café Smagløs: vince@cafesmagloes.dk, tlf. 23 10 20 10.Arrangør

Café Smagløs
(+45) 42 51 25 50
https://www.facebook.com/smagloesaarhus/

Genre

Rock/Pop/Jazz
Soul/Funk/Blues
Media
  • Malene Mortensen - Photo: Café SmagløsFoto: Café Smagløs
  • Malene Mortensen - Photo: Café SmagløsFoto: Café Smagløs