AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Jerry Bergonzi & Modern Jazz Trio  (US/DK/SE) - Photo: Musikhuset Aarhus

Photo: Musikhuset Aarhus

Jerry Bergonzi & Modern Jazz Trio (US/DK/SE)

16:30

Jerry Bergonzi (t-sax), Carl Winther (p), Johnny Åman (b), Anders Mogensen (drm)

Jazzens historie smukt bundet sammen

Der er ikke mange, der kan trække tråde fra Coltrane og helt frem til den moderne jazzscene. Men til eftermiddagens Musikhuset Swinger binder den nu 72-årige amerikanske saxofonist Jerry Bergonzi jazzens historie smukt sammen.

De seneste 50 år har han turneret verden rundt som en velspillende sideman og som solist i eget navn. Han har en fortid i Dave Brubeck Quartet, men har de sidste ti år turneret og udgivet album med med den nordiske besætning i Modern Jazz Trio.

Seneste udgivelse er en liveplade Straight Gonz optaget på spillestedet Dexter i Odense. Denne eftermiddag sætter de en tyk streg under, at Musikhuset Swinger til dette års festival.  

 

Om Musikhuset Swinger
Ridehuset Swinger flytter hjemmefra!  – På grund af et stort byggeprojekt nær Ridehuset har Aarhus Jazz Orchestra udvidet sit samarbejde med Musikhuset Aarhus og glæder sig til at invitere publikum indenfor til det helt nye og alligevel helt velkendte Musikhuset Swinger.

13. - 16. juli kan jazzglade festivalgængere nyde fællesskab, mad og store musikalske oplevelser i Musikhusets foyer og i Musikhusparken – med fri entré til alle koncerter.

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde indenfor til Musikhuset Swinger.

 


Arrangør
Musikhuset Aarhus
89 40 40 40
Co-Arrangør
Aarhus Jazz Orchestra
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C