Rõivassepp/Kwella/Madsen (DK/EE)
Rõivassepp/Kwella/Madsen (DK/EE) foto galleri Fotos fra koncerten
Rõivassepp/Kwella/Madsen - Photo: Aarhus Hostel

Foto: Aarhus Hostel

Rõivassepp / Kwella / Madsen (DK/EE)

Karmen Rõivassepp (voc), Jens Christian Kwella (g), Jens Mikkel Madsen (b)


Evergreens, jazz og bossanova

Rõivassepp/Kwella/Madsen består tre af de mest markante profiler på den aarhusianske jazzscene. Hovedvægten af repertoiret er lagt på The Great American Songbook og består af både evergreens, jazznumre og bossanova. Trioen har styr på de musikalske traditioner og bevæger sig legende let mellem mainstreamjazz, latin og nutidige toner.

Med deres unikke blanding af intens vokal og smukt sammenspil er de tre musikere garant for en god og stemningsmættet oplevelse.

Den estiske jazzsangerinde Karmen Rõivassepp, har gjort kometkarriere. Med udgangspunkt i sin nuværende hjemby Aarhus har hun på få år opbygget en stor og trofast fanskare.

I 2018 modtog hun Aarhus Jazz Talent 2018 uddelt af Aarhus Jazz Festival og har siden optrådt med blandt andre DR Big Band og Aarhus Jazz Orchestra.

Guitaristen Jens Christian Kwella har i 30 år været en af de bærende kræfter på den aarhusianske jazzscene og har udgivet syv anmelderroste albums i eget navn.

Bassisten Jens Mikkel Madsen har vundet solistprisen i konkurrencen Young Nordic Jazz Comets. Han er i dag et markant navn på den unge danske jazzscene, hvor han blandt andet har optrådt med en række yngre kolleger i forskellige konstellationer.

 


Læs mere om Rõivassepp/Kwella/Madsen

Rõivassepp/Kwella/Madsen (DK/EE)

Billetinfo

Entré 30 kr.

Børn under 7 år gratis.

Aarhus Hostel

Aarhus Hostel
Beringvej 1
8361 Hasselager
kontakt@aarhushostel.dk
https://aarhushostel.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Aarhus Hostel
(+45) 87 42 17 00
Rõivassepp/Kwella/Madsen (DK/EE)

Billeder

Rõivassepp/Kwella/Madsen - Photo: Aarhus HostelFoto: Aarhus Hostel

Video