Ulla Henningsen Trio (DK)
Ulla Henningsen Trio (DK) jazzlive reportage Læs Jazzlive blog
Ulla Henningsen Trio (DK) foto galleri Fotos fra koncerten
Ulla Henningsen Trio - Photo: Marie Nyeng

Foto: Marie Nyeng

Ulla Henningsen Trio (DK)

Ulla Henningsen (voc), Nikolaj Hess (p), Jens Skou Olsen (b)


En sjælden koncertoplevelse

Ulla Henningsen er ud over at være en fantastisk skuespillerinde også en fremragende sanger. Det har hun både vist fra scenen i musicals som No, no Nanette og Cabaret samt på skærmen i Kald mig Liva, hvor hun på mesterlig vis fortolkede den danske visetradition i rollen som Liva Weel. 

På grund af travlhed med teaterrollerne er det sjældent, vi får lov til at høre Ulla Henningsen udfolde sig i koncertformatet, men NU er chancen der.

Ulla Henningsen har følgeskab på scenen af den anerkendte jazzpianist Nikolaj Hess og bassist Jens Skou Olsen. To musikere, som hun har spillet sammen med i mange år. Sammen vil de levere forrygende fortolkninger af et alsidigt repertoire, der spænder fra amerikanske jazzstandarder til danske viser og sange.

Der er lagt op til en varm og underholdende musikalsk aften i Helsingør Theater (Den Gamle By) i selskab med et af dansk scenekunsts absolutte koryfæer.

 Læs mere om Ulla Henningsen Trio

Ulla Henningsen Trio (DK)

Billetinfo

Entré 200 kr.

Studerende og unge u. 25 år 160 kr. Forsalg på jazzfest.dk og yourticket.dk. Salg på døren fra kl. 18.15. Døre til sal åbnes kl. 19.15. Ingen kørestole i salen.

Helsingør Theater - Den Gamle By

Helsingør Theater - Den Gamle By
Viborgvej 2
8000 Aarhus
booking@dengamleby.dk
https://www.jazzfest.dk
Vis på Kort

Arrangør

Aarhus Jazz Festival
(+45) 28 60 47 91
https://jazzfest.dk
Co-Arrangør
Den Gamle By
Ulla Henningsen Trio (DK)