Kwella Trio (DK)
Kwella Trio - Photo: Kurt Helge

Foto: Kurt Helge

Kwella Trio (DK)

Jens Christian Kwella (g), Peter Friis (b), Matias Fischer (drm)


swingende standarder, funky grooves og originale numre

Kwella Trio elsker, groove, swing og nerve, og samtidig vægtes sammenspillet, interaktionen og det uforudsigelige højt. Repertoiret vil være en blanding af råswingende jazzstandarder, funky grooves og Kwellas egne numre.

Alle tre musikere har været en del af den danske jazzscene i mange år, og ud af de sammenlagt mnge års erfaring opstår et intenst sammenspil og et nærværende udtryk.

Kwella har udsendt syv album i eget navn, og anmelderne har bl.a skrevet:

"Jens Christian Kwella mestrer et fit og rigt facetteret spil og hans kompositioner afspejler en musiker med sans for både det store overblik og detaljen".

Jens Christian Kwella arbejder til daglig som lektor i guitar på Det Jyske Musikonservatorium og arbejder derudover jævnligt i blandt andet hele Skandinavien, Italien og Sydafrika.

Peter Friis er en af de mest benyttede bassister i Aarhus og har spillet med Jesper Thilo, Finn Odderskov, Trio Before og mange andre.

Matias Fischer er en"rising star" i dansk jazz og har netop afsluttet solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium. Han var nomineret til en DMA Jazz 2021 for årets udgivelse og har komponeret grooves til Danmarks Radios Big Band og Aarhus Jazz Orchestra.

 


Læs mere om Kwella Trio

Læs mere om Kwella Trio

Kwella Trio (DK)

Billetinfo

Fri entré

Café Gemmestedet

Café Gemmestedet
Gl. Munkegade 1
8000 Aarhus
mail@cafegemmestedet.dk
http://www.cafegemmestedet.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Café Gemmestedet
(+45) 50 50 87 58
www.cafegemmestedet.dk
Kwella Trio (DK)

Billeder

Kwella Trio - Photo: Kurt HelgeFoto: Kurt Helge

Video