Bobo Moreno (DK)
Bobo Moreno - Photo: Tir Na Nóg

Foto: Tir Na Nóg

Bobo Moreno (DK)

Bobo Moreno (voc), Mads Bærentzen (p), Peter Vuust (b), John Riddell (drm)


Sprød jazzvokal bakket op af et stjernehold

Glæd dig til en vidunderlig koncert med Bobo Moreno og nogle af landets dygtigste jazzmusikere.

Sangeren Bob Moreno er kendt for sin sprøde jazzstemme og har turneret med nogle af Danmarks største kunstnere, heriblandt Sanne Salomonsen, Bo Stief og Chasing Dreams. Han har medvirket på et D-A-D-album og selv udgivet med duoen Peaches and Bobo i 1993. Desuden har han spillet med diverse bigbands som Tivolis Bigband og DR Big Band.

John Riddell er komponist, arrangør og dirigent og er en af de mest efterspurgte trommeslagere i Danmark. Riddell har trods sin unge alder allerede sat sit spor på den danske jazzscene med mange forskellige solister og orkestre. Han er trommeslager i Aarhus Jazz Orchestra, som spiller mere end 80 koncerter om året. Derudover har han spillet med en masse store danske og internationale solister, heriblandt: Seamus Blake, Teitur, Kira Skov, Maria Lucia, Caroline Henderson og Cæcilie Nordby.

Mads Bærentzen er også at finde i Aarhus Jazz Orchestra, hvor han er fast mand på tangenterne. Han har i mange år placeret sig som en af de førende jazzpianister i Danmark. Siden dannelsen af sin egen trio har Mads Bærentzen udgivet en række album i samarbejde med bassist Morten Ramsbøll og trommeslager Kristian Leth. Bærentzen udgav i 2012 sin første soloplade og senest i 2015 et opfølgende soloalbum Natten er så stille med fortolkninger af en række sange af komponisten C. E. F. Weyse. Han har igennem årene spillet med en lang række store jazznavne som Kurt Elling, Dianne Reeves, Cæcilie Norby og Chris Minh Doky.

Peter Vuust er en unik kombination af at være jazzmusiker og hjerneforsker. Han er leder af Center For Music In the Brain samt professor ved DJM og Aarhus Universitet. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil. Som komponist og bassist har han udgivet syv album i eget navn og har desuden medvirket på mere end 100 cd’er, senest albummet Further To Fly (2022) med 5 x Vuust. Peter har desuden været nomineret til en DMA for cd’en September Song.

 


Bobo Moreno (DK)

Billetinfo

Entré 125 kr.

Tir na nÓg

Tir na nÓg
Frederiksgade 40
8000 Aarhus
andreas@tirnanog.dk
https://www.tirnanog.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Tir na NÓg
(+45) 86 19 19 10
http://www.tirnanog.dk/
Bobo Moreno (DK)

Billeder

Bobo Moreno - Photo: Tir Na NógFoto: Tir Na Nóg

Video