AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Oilly Wallace & Vuust / Vuust / Stefansson Trio (DK) - Photo: Tir na nÒg

Photo: Tir na nÒg

Oilly Wallace & Vuust / Vuust / Stefansson Trio (DK)

20:00

75
Oilly Wallace (sax), Frederik Vuust (p), Thorbjørn Stefansson (b), Mikkel Vuust (drm)

Triojazz med ungt saxofontalent 

Under Aarhus Jazz Festival 2022 præsenterer Tir na nÓg en række koncerter i formatet trio plus én – i form af en gæstesolist.

I løbet af ugen vil en håndfuld af de bedste etablerede navne og nogle af de mest spændende talenter fra den danske jazzscene optræde.

Denne eftermiddag får trioen bestående af Frederik Vuust (klaver), Thorbjørn Stefansson (kontrabas) og Mikkel Vuust (trommer) selskab af Oilly Wallace (saxofon).

Stortalentet Oilly Wallace har sin unge alder (født 1996) til trods gjort sig stærkt bemærket på den danske jazzscene, hvor han, foruden at spille i sit eget band, også optræder som sideman i utallige sammenhænge. Når man første gang oplever Wallace optræde live, må man knibe sig selv i armen, da det er svært at forbinde billedet af den unge musiker med lyden af hans spil. Et spil, som nemmere lader sig associere med en moden musiker med årtiers erfaring. Herefter kan man bare trygt læne sig tilbage og nyde det sublime spil og glæde sig over hvor meget godt vi må have i vente fra Wallace i løbet af de næste mange år.

 


Arrangør
Tir na NÓg
86 19 19 10
Billetinfo
Entré 75 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C