AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Christian Vuust Quartet feat. Ólafur Jónsson  /  3 x Piano (IS/DK) - Photo: Piano Værkstedet

Photo: Piano Værkstedet

Christian Vuust Quartet feat. Ólafur Jónsson / 3 x Piano (IS/DK)

15:00

100
Christian Vuust Quartet feat. Ólafur Jónsson:
Ólafur Jónsson and Christian Vuust (sax), Esben Tjalve (p), Torben Bjørnskov (b), Frederik Bülow (drm).
3 x Piano: Hans Esbjerg, Mads Bærentzen and Pojken Flensborg (p)

Jazz i Generationernes Hus – Dag 3

Kl. 15.00: Christian Vuust Quartet feat. Ólafur Jónsson

Saxofonisten og komponisten Christian Vuust har været aktiv på den skandinaviske jazzscene i mere end tre årtier og har i de senere år også turneret en del i Japan. Han har optrådt med blandt andre Aaron Parks, Ben Street, Pablo Held, Peter Laugesen, Kazumi Ikenaga, Pauseland, Lars Jansson og Alex Riel. Vuust vil til denne koncert spille sine egne kompositioner og har allieret sig med fire stærke musikalske personligheder: saxofonist Ólafur Jónsson, pianist Esben Tjalve (Red Kite, Jasper Høiby m.fl.), kontrabassist Torben Bjørnskov (Matthew Herbert, Nordens Tone m.fl.) og trommeslager Frederik Bülow (Abekejser, Clapper, Misceo m.fl.). 

 

Kl. 16.15: 3 x Piano

3 x Piano med d’herrer Hans Esbjerg, Mads Bærentzen og Pojken Flensborg bag flyglerne træder nok en gang sammen og duellerer på tangenterne på årets jazzfestival.

Trioen, der snart kan fejre 20 års jubilæum, har hvert år taget et nyt tema under kærlig behandling, og dette år er ingen undtagelse. Under titlen Highlights from the 60’s vil de tre pianister spille et par af de største klassikere fra dette årti, der både var stort inden for jazzmusikken, og som samtidig også cementerede rocken som den moderne tids populærmusik.

 

I pausen mellem de to koncerter bliver der serveret et glas vin for publikum. Som noget nyt er der i år endvidere mulighed for at købe en jazzplatte (følg billetlink), som man har mulighed for at spise efter koncerterne.

Det foregår  i Øens Madhus, der har til huse i Generationernes Hus, og der vil blive mulighed for både at sidde inde og ude i de maritime rammer på Aarhus Ø.

 


Læs mere om Christian Vuust Quartet feat. Ólafur Jónsson / 3 x Piano


Arrangør
Piano Værkstedet
86 12 26 25
Co-Arrangør
Mads Bærentzen
Billetinfo
Når du er inde på Billetto for at købe billet til koncerten, kan du tilkøbe en jazzplatte. Husk at købe til den rigtige dag (Dag 3 - 13. juli). Entré 100 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C