AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Veronica Mortensen Duo  /  3 x Piano (DK) - Photo: Piano Værkstedet

Photo: Piano Værkstedet

Veronica Mortensen Duo / 3 x Piano (DK)

15:00

100
Veronica Mortensen Duo: Veronica Mortensen (voc), Mads Bærentzen (p)
3 x Piano: Hans Esbjerg, Mads Bærentzen, Pojken Flensborg (p)

Jazz i Generationernes Hus – Dag 1

Kl. 15.00: Veronica Mortensen Duo

Veronica Mortensen har igennem en længere årrække været en af de mest toneangivende kvindelige vokalister i den danske jazzverden.

Med sin varme, inderlige vokal har hun tryllebundet publikum, og krydret med en meget imødekommende og udadvendt performance har hun slået sit navn fast som en af de mest populære og respekterede sangerinder på scenen de sidste par årtier.

Med til denne koncert har hun sin faste pianist gennem mange år, Mads Bærentzen. De to musikere vil spille et repertoire bestående af Veronicas egne numre krydret med et par jazzstandarder og moderne klassikere.


Kl. 16.15: 3 x Piano

3 x Piano med d’herrer Hans Esbjerg, Mads Bærentzen og Pojken Flensborg bag flyglerne træder nok engang sammen og duellerer på tangenterne på årets jazzfestival.

Trioen, der snart kan fejre 20 års jubilæum, har hvert år taget et nyt tema under kærlig behandling, og dette år er ingen undtagelse. Under titlen Highlights from the 60’s vil de tre pianister spille et par af de største klassikere fra dette årti, der både var stort inden for jazzmusikken, men som samtidig også cementerede rocken som den moderne tids populærmusik.

 

I pausen mellem de to koncerter bliver der serveret et glas vin for det fremmødte publikum. Som noget nyt er der i år endvidere mulighed for at købe en jazzplatte (følg billetlink), som man kan spise efter koncerterne.

Det foregår  i Øens Madhus, der har til huse i Generationernes Hus, og der vil blive mulighed for både at sidde inde og ude i de maritime rammer på Aarhus Ø.

 


Læs mere om Veronica Mortensen Duo / 3 x Piano


Læs mere om Veronica Mortensen Duo / 3 x Piano


Læs mere om Veronica Mortensen Duo / 3 x Piano


Arrangør
Piano Værkstedet
86 12 26 25
Co-Arrangør
Mads Bærentzen
Billetinfo
Når du er inde på Billetto for at købe billet til koncerten, kan du tilkøbe en jazzplatte. Husk at købe til den rigtige dag (Dag 1 - 11. juli). Entré 100 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C