AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Pojken Flensborg Quartet (DK) - Photo: Piano Værkstedet

Photo: Piano Værkstedet

Pojken Flensborg Quartet (DK)

16:00

100
Pojken Flensborg (p), Hans Mydtskov (sax), Torben Bjørnskov (b), John Riddell (drm)

Et personligt og ærligt musikalsk vidnesbyrd om coronanedlukningen

Musikken til denne koncert er komponeret over en periode på 10 dage i april 2020, hvor verden stod stille som følge af den første coronanedlukning af Danmark.

Materialet blev indspillet til albummet Open på Musikkonservatoriet i Odense på to dage i august 2020 med alle musikere tæt sammen i den samme sal og udgivet i 2021. Der er ingen overdubs, og alle numre blev indspillet næsten udelukkende som first takes. Det er den samme ånd i musikken, som musikerne vil forsøge at fastholde ved denne koncert i Skt. Lukas Kirke.

Musikken repræsenterer et personligt og ærligt vidnesbyrd om den situation ikke kun musikere, men alle mennesker befandt sig i i den periode

"Det er meget let at holde af Pojken Flensborg Quartets nye plade Open. Den er helt bogstaveligt åben og byder velkommen til et melodisk balladefyldt univers, hvor musikerne med ligefremhed går ind i pianisten Pojken Flensborgs kompositioner ... . Skru ned for farten – og lyt til Pojken Flensborg Quartet - det er forebyggende og sundt for krop og hjerne."
Niels Overgård, JazzNyt.

 


Arrangør
Piano Værkstedet
86 12 26 25
Billetinfo
Billet købes i døren – kontant eller MobilePay. Entré 100 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C