AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband: En FanJAZZtisk Trommerejse (DK) - Photo: Niels Linneberg

Photo: Niels Linneberg

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband: En FanJAZZtisk Trommerejse (DK)

14:00

50
Jan Harbeck (sax), Kjeld Lauritsen (org), Casper Mikkelsen (drm, narration/fortælling)

Junglejazz, swingmusik og fortællinger for både børn og deres voksne

Hvor kommer trommerne egentlig fra? Hvordan blev de til et trommesæt? Må man slå på trommer i en biograf? Eller i en kirke? – Og hvad har det egentlig med jazz at gøre?

En FanJAZZtisk Trommerejse er en musikalsk mættet koncertforestilling, der fortæller trommernes og jazzmusikkens historie fra Afrikas savanne til New Yorks asfaltjungle. Koncerten byder på et overflødighedshorn af musik lige fra junglebogen og bedrøvet blues til hæsblæsende swingmusik. Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband leverer det hele med et glimt i øjet, imponerende håndværk og medrivende entusiasme. Så afgjort jazz i børnehøjde! 

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband spiller udadvendt swing, jazz og stemnings(lyd)billeder fra dansehaller, smugkroer og stumfilmsbiografer i 20'erne og 30'ernes trafikjungle i New Orleans, Chicaco og New York for både lyttende, festende, dansende og drikkende forsamlinger. Det dejlige jazzband har i de forløbne år spillet mere end 200 koncerter rundt i hele Danmark, hvilket må gøre det til et af landets mest sammenspillede jazzorkestre.

Ud over fast engagement i orkestre som The KutiMangoes, Magnus Fra Gaarden og AUDIOGRAF har orkestermester Mikkelsen akkompagneret et bredt udsnit af den danske musikscenes spydspidser, blandt andre Johnny Madsen, Chief1, Aarhus Jazz Orchestra, Benjamin Koppel, Jesper Thilo, Finn Ziegler, Sinne Eeg, Hugo Rasmussen, Jacob Fischer og mange flere.

 


Arrangør
Aarhus Jazz Festival
28 60 47 91
Billetinfo
Alder: Fra 6 år og op. Forsalg på jazzfest.dk og yourticket.dk. Salg på døren fra kl. 13.00. Døre til sal åbnes kl. 13.45. Ingen kørestole i salen. Entré 50 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C