AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Kwella / Fischer / Houe (DK) - Photo: Café Gemmestedet

Photo: Café Gemmestedet

Kwella / Fischer / Houe (DK)

21:00

Jens Christian Kwella (g), Mads Houe (b), Matias Fischer (drm)

Medrivende triojazz

I denne unikke konstellation har guitaristen Jens Christian Kwella samlet to talentfulde unge musikere med base i Aalborg. De har begge netop afsluttet solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium og deler en fælles forståelse for musikken og en virtuos beherskelse af deres instrumenter.

Trioens repertoire består af Kwellas kompositioner, der bevæger sig fra de enkle og groovy numre til komplekse rytmiske og harmoniske kompositioner. Den røde tråd er sammenspillet, interaktionen og musikglæden, og trioen er garant for en medrivende oplevelse.

Jens Christian Kwella er lektor på Det Jyske Musikkonservatorium og har udsendt syv album i eget navn. Anmelderne har blandt andet skrevet:

"Jens Christian Kwella mestrer et fit og rigt facetteret spil, og hans kompositioner afspejler en musiker med sans for både det store overblik og detaljen".

Matias Fischer er en"rising star" i dansk jazz og har netop afsluttet solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium. Han var nomineret til en DMA Jazz 2021 for årets udgivelse og har komponeret grooves til Danmarks Radios Big Band og Aarhus Jazz Orchestra.

Mads Houe er fremadstormende bassist og derudover en fremragende komponist og arrangør. Han har senest udsendt det anmelderroste album Moderne Messe og har blandt andet arrangeret for Aarhus Jazz Orchestra.

 


Læs mere om Kwella / Fischer / Houe


Arrangør
Café Gemmestedet
50 50 87 58
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C