Enrico Pieranunzi Trio (IT/DK)
Enrico Pieranunzi Trio - Photo: Dokk1

Foto: Dokk1

Enrico Pieranunzi Trio (IT/DK)

Enrico Pieranunzi (p), Thomas Fonnesbæk (b), Andreas Svendsen (drm)


Triojazz i verdensklasse

Den italienske stjernepianist Enrico Pieranunzi har en forkærlighed for danske jazzmusikere og har her samlet en ny jazztrio med bassisten Thomas Fonnesbæk og trommeslageren Andreas Svendsen. Hver især tilhører de eliten af jazzmusikere i deres respektive hjemlande, og tilsammen udgør de en trio i verdensklasse. 

Musikken er original, krydret med enkelte klassikere, og det eminente sammenspil byder på kollektive improvisationer i topklasse. Glæd dig til en koncert med en sublim trio på allerhøjeste niveau med en gigant i rækken af verdenspianister, Enrico Pieranunzi. 

Enrico Pieranunzi er en af verdens bedste jazzpianister og har gennem sin lange karriere indspillet en lang række album i eget navn og spillet med en perlerække af verdens største jazzmusikere, blandt andre Chet Baker, Lee Konitz og Paul Motian. 

Han bor i Rom og har som en af de få en omfattende karriere både som jazzpianist og som klassisk koncertpianist. Pieranunzi har lavet mere end 60 indspilninger i eget navn og mange hundreder som sideman. 

Thomas Fonnesbæk regnes af mange for en af de allerbedste jazzbassister i Danmark. Han har spillet med stort set alle de store danske jazznavne og spiller fast med flere internationale navne, blandt andre pianisterne Enrico Pieranunzi og Justin Kauflin. Han medvirker på mere end 100 udgivelser, heraf syv i eget navn. 

Andreas Svendsen er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium samt den prestigefyldte Manhattan School Of Music. Han er i dag en af de mest efterspurgte trommeslagere i Danmark og har spillet med prominente musikere som Eric Reed, Ralph Moore, Jeremy Pelt, Ronnie Cuber, Danny Grissett, Ellen Andersson, Oilly Wallace og DR Big Band.

 


Enrico Pieranunzi Trio (IT/DK)

Billetinfo

Entré 220 kr.

Forsalget starter 1. maj.

Dokk1

Dokk1
Hack Kampmanns Plads 2
8000 Aarhus
jeski@aarhus.dk
https://dokk1.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Dokk1
(+45) 41 85 66 37
www.dokk1.dk
Co-Arrangør
Aarhus Jazzfestival
Enrico Pieranunzi Trio (IT/DK)

Billeder

Enrico Pieranunzi Trio - Photo: Dokk1 Foto: Dokk1
Enrico Pieranunzi Trio - Photo: Dokk1 Foto: Dokk1

Video