AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Jens Fisker Trio (DK/PL) - Photo: Hantwerk

Photo: Hantwerk

Jens Fisker Trio (DK/PL)

18:00

50
Jens Fisker (g), Mariusz Praśniewski (b), Daniel Sommer (drm)

Atmosfæriske kompositioner og sublim interaktion

Jazzguitaristen Jens Fisker har en lyd og et kreativt udtryk, der bunder i hans store kærlighed til jazztraditionen.

Hans seneste album Paysage er den første udgivelse sammen med trioen, men han har tidligere vundet flere priser, blandt andet talentprisen Årest JazzClasher på Sæby Jazz Festival i 2015 samt Årets Nordjyske Jazznavn i 2012.

Hans nære omgivelser, som nabo til Vesterhavet, har haft positiv indflydelse på både hans kompositioner og hans musikalske energi.

Atmosfæriske kompositioner og sublim interaktion er nogle af nøgleordene for Jens Fisker Trio, der giver publikum en oplevelse ud over det sædvanlige.

Trioen består af fremragende musikere, der er inspireret af moderne jazz. Deres unikke lyd trækker klare tråde til beboppen, men dens nordiske klang, der afspejler Jens Fiskers nordjyske baggrund, er meget tydelig.

Kompositionerne rummer en særlig melankoli, men med en kant og råhed, som Jens Fisker har med sig fra sit toårige ophold i Berlin.

Sammenspillet mellem den loyale bassist Mariusz Prasniewski og den indfølende trommeslager Daniel Sommer fuldende billedet af en bundsolid trio med et legende udtryk.

 


Læs mere om Jens Fisker Trio


Arrangør
Hantwerk
91 25 62 57
Billetinfo
Entré 50 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C