Zetterlund Tribute (IR/DK)
Zetterlund Tribute - Photo: VinDanmark

Foto: VinDanmark

Zetterlund Tribute (IR/DK)

Samara Bahrami (voc), Morten Haugshøj (g), Thomas Sejthen (b), Jesper Bo Knudsen (drm)


Ét liv, én fortælling, én koncert

Ved denne koncert kommer fænomenet Monica Zetterlund til live, om end for en stund en søndag eftermiddag i Aarhus.

En koncert med smukke svenske sange som omdrejningspunkt og et portræt af en kvinde, der kæmper for at finde sig selv og gøre, hvad hun har lyst til – og få det til at spille med samfundets og offentlighedens forventninger.

Vi hører om hendes turbulente forhold til mænd, druk, ensomhed og kærlighedssyge, men også om forholdet til faren, sceneskrækken og kampen mod janteloven og lillebymentaliteten.

Musikken er i yderst gode hænder med denne gruppe af garvede jazzmusikere: Morten Haugshøj (g), Thomas Sejthen (b) og Jesper Bo Knudsen (drm).

Den persiske-danske sangerinde Samara Bahrami i front besidder en sjælden sproglig virtuositet, der gør hende troværdig og nærværende i de smukke fortolkninger fra det svenske bagkatalog og i udfoldelsen af sangene og teksterne. 

Fortællinger og anekdoter om Monica Zetterlunds ekstraordinære liv gør musikken endnu mere nærværende og intens. Sammen med live visual-kunstneren Eva Esmann Behrens, der laver levende projektioner under koncerten, bliver oplevelsen til et symbiotisk spil mellem musik, storytelling og lyskunst.

Koncerten er et led i Tricksters Inc.'s portrætkoncertrække, hvor du gennem musik og tekster, lysprojektioner og live visuals kommer tættere på en kunstner, der har betydet noget ganske særligt. Du kan under Aarhus Jazz Festival opleve Zetterlund Tribute, Amy Winehouse Tribute og Dexterity samt historien om The Jazz Crooner.


Zetterlund Tribute (IR/DK)

Billetinfo

Entré 50 kr.

VinDanmark

VinDanmark
Kystpromenaden 2
8000 Aarhus
claus@vindanmark.com
https://www.vindanmark.com/
Vis på Kort

Arrangør

VinDanmark
(+45) 30 22 09 70
https://www.vindanmark.com/
Zetterlund Tribute (IR/DK)

Billeder

Zetterlund Tribute - Photo: VinDanmarkFoto: VinDanmark

Video