AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Kjeld Lauritsen Trio feat. Sahra da Silva (DK) - Photo: Pressefoto

Photo: Pressefoto

Kjeld Lauritsen Trio feat. Sahra da Silva (DK)

15:00

80
Sahra da Silva (voc), Kjeld Lauritsen (org), Per Gade (g), Espen Laub von Lilienskjold (drm)

En stemme, man lægger mærke til

Sahra da Silva er det nye stjernefrø på den danske jazz- og bluesscene. Hun swinger, groover og charmerer sig gennem et repertoire, der både rummer hårdtslående bluesnumre og bløde soulballader, og måske får vi også et par kendte jazzstandarder.

Sahra har netop udgivet sin første – men garanteret ikke sidste – soloudgivelse. Hun besidder en stemme, som man lægger mærke til, og en dynamisk sceneudstråling, der har ført hende helt frem i forreste række blandt danske vokalister med internationalt potentiale.

Kjeld Lauritsen og hans Hammondorgel er en dynamo i det københavnske jazzmiljø, og han har i snart mange år været med i toppen blandt betvingerne af det imponerende, gamle og tonstunge instrument. I maj 2022 var han én af modtagerne af Ben Websters ærespris. 

Gruppen fuldendes af to musikere fra den absolutte elite: guitaristen Per Gade fra bl.a. DR Big Band og trommeslageren Espen Laub von Lilienskjold, som i sin tid var den yngste trommeslager nogensinde i det daværende Klüvers Big Band. 

 


Læs mere om Kjeld Lauritsen Trio feat. Sahra da Silva


Arrangør
Aarhus Jazzklub
28 26 90 87
Co-Arrangør
Hos Anders
Billetinfo
Kontant eller MobilePay. Entré 80 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C