AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
International Youth Big Band Camp feat. Miho Hazama (DK/JP) - Photo: Aarhus Jazz Orchestra

Photo: Aarhus Jazz Orchestra

International Youth Big Band Camp feat. Miho Hazama (DK/JP)

12:00

Miho Hazama (cond.), International Youth Big Band Camp

Unge talenter under ledelse af DR Big Bands dirigent 

Til Musikhuset Swinger har Aarhus Jazz Orchestra og Jazzfabrikken fornøjelsen af at præsentere resultatet af International Youth Big Band Camp 2022 under ledelse af Miho Hazama.

International Youth Big Band Camp inviterer talentfulde unge musikstuderende fra forskellige europæiske konservatorier til at gæste Aarhus og for en uge spille sammen i et sublimt ungdomsbigband. Til denne koncert vil det sammensatte talentbigband med Miho Hazama i spidsen fylde Musikhuset med lyden af blandt andet Hazamas egne spektakulære kompositioner.

Den Grammy-nominerede komponist Miho Hazama er en af ​​de mest lovende og talentfulde komponister og arrangører i sin generation. Komposition er hendes sande kald, og hun har skabt værker til mange forskellige musikalske sammenhænge.

Mest bemærkelsesværdigt har hun blandet andet komponeret for Tokyo Philharmonic Orchestra, Ashley Bouder Project Ballet Company og Yamaha Symphonic Band.

Miho blev huskomponist for Siena Wind Orchestra i 2017, og hun blev årets komponist 2019 hos Orchestra Ensemble Kanazawa.

I 2019 tiltrådte Miho som chefdirigent for Danmarks Radios Big Band (DR Big Band) efter navne som Thad Jones, Bob Brookmeyer og Jim McNeely. Miho udgav det første album med DR Big Band, Imaginary Visions, i 2021. 

Jazzfabrikken er et treårigt regionalt udviklingsprojekt med opstart i 2019, som skal bidrage til styrkelse af den musikalske fødekæde og talentudvikling inden for rytmisk musik. Projektet har særligt fokus på talentudvikling på alle niveauer. Det er Aarhus Jazz Orchestra, Aarhus Musikskole og Det Jyske Musikkonservatorium, som står bag projektet, der blandt andet er støttet af Region Midtjylland. 

Om Musikhuset Swinger
Ridehuset Swinger flytter hjemmefra! – På grund af et stort byggeprojekt nær Ridehuset har Aarhus Jazz Orchestra udvidet sit samarbejde med Musikhuset Aarhus og glæder sig til at invitere publikum indenfor til det helt nye, og alligevel helt velkendte, Musikhuset Swinger.
 
13. - 16. juli kan jazzglade festivalgængere nyde fællesskab, mad og store musikalske oplevelser i Musikhusets foyer og i Musikhusparken – med fri entré til alle koncerter. Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde indenfor til Musikhuset Swinger.
 

Læs mere om International Youth Big Band Camp feat. Miho Hazama


Læs mere om International Youth Big Band Camp feat. Miho Hazama


Arrangør
Aarhus Jazz Orchestra
30 24 06 62
Co-Arrangør
Musikhuset Aarhus
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C