AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Marie Marie (DE/DK) - Photo: ALT_R_JAZZ

Photo: ALT_R_JAZZ

Marie Marie (DE/DK)

22:00

100
Marie Daniels (voc), Mette Marie J. Ørnstrup (voc, perc)

Mellem fri improvisation og original komposition

Der opstod noget særligt da disse to musikere i 2016 mødte hinanden til Melting Pot Lab, Wroclaw, Polen, og de to vokalister har været i tæt kontakt siden da.

Mellem frie improvisationer og originale kompositioner skaber Marie Marie med percussion, gongs, elektronik og rumakustik et varieret lydbillede, der bevæger sig imellem bløde, fængende melodier til buldrende dissonans.

Marie Daniels bor i Köln, Tyskland og er fast medlem af forskellige orkestre, blandt andet kvartetten h i l d e (modtager af Carl Dörken Foundation stipendium) og Marie Mokati, som modtog Sparda Jazz Award i 2015. Marie Daniels tilhører to musikkollektiver i NRW, PENG e.V. og Dorf & Umland-kollektivet.

Vokalist og percussionist Mette Marie Ørnstrup har udforsket mange musiske grænselande, både som improvisator, performer og global musiker. 

Mette Marie har rejst verden rundt med sin musik og har blandt andet været bosat i Istanbul i halvandet år, hvor hun studerede klassisk osmannisk musik og sang på konservatoriet. 

Med ét ben i fri improvisation og ét i verdensmusik byder Mette Marie på en bred vifte af musikalske landskaber og strukturer.
 

Læs mere om Marie Marie


Arrangør
ALT_R_JAZZ
Billetinfo
3 koncerter 200 kr. 10 koncerter 500 kr. (partoutbillet). Entré 100 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C