AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
KISSA - Aarhus' nye jazzcontainer (DK) - Photo: Aarhus Jazz Orchestra

Photo: Aarhus Jazz Orchestra

KISSA - Aarhus' nye jazzcontainer (DK)

11:00

Information & events

Informationsbod, hygge og jazzplader på anlægget fra kl. 11.00.

Se oversigt over koncerter og events på www.kissaaarhus.com

 

Containeren er ladet med jazz 

KISSA er Aarhus Jazz Orchestras nye jazzcontainer, der danner ramme om koncerter, god kaffe og nysgerrige samtaler.

Under Aarhus Jazz Festival står KISSA i Musikhusparken, hvor den er centrum for en lang række events samt kaffebar og informationsstand for Aarhus Jazz Festival. 

KISSA er åben hver dag under jazzfestivalen, og ud over at fungere som informationscenter for festivalen, er alle velkomne til at komme forbi til en kop kaffe. 

Desuden kan man i og omkring jazzcontaineren opleve koncerterne inde i Musikhuset med et sæt høretelefoner, mens man hviler ud i græsset. Eller man kan spille et brætspil, overvære forskellige jazz-talks, DJ-sets og meget mere. 


KISSA – også før og efter jazzfestivalen

Fra 8. maj 2022 til 31. oktober 2022 flytter KISSA rundt til seks forskellige steder i Aarhus Kommune, hvorfra der i samarbejde med lokale aktører skabes koncerter, folkemøder, en helt ny podcast om nysgerrighed, talks, livestreams og fællessang m.m.

Helt centralt for Kissas aktiviteter er nysgerrighed, som altid har været en drivkraft i jazzmusikkens udvikling. Nysgerrighed over for andre genrer, andre musikere og andre kunstarter.

Jazzmusikken har lånt, stjålet og ladet sig inspirere af andres musikalske idéer og har ofte inviteret nye musikalske strømninger indenfor i musikken. På denne måde har de åbne, nysgerrige møder været en katalysator for udvikling, kreativitet og nye indsigter – og det er det, vi ønsker at dyrke med KISSA – et rum, hvor man i fællesskab dyrker jazzens åbenhed og nysgerrighed.

Du kan også finde KISSA på Instagram – @Kissaaarhus.

 


Læs mere om KISSA - Aarhus' nye jazzcontainer


Arrangør
Aarhus Jazz Orchestra
30 24 06 62
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C