AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Kemaca Kinetic feat. Kyoko Satoh (DK/JP) - Photo: Foto: Lucas IlLanes

Photo: Foto: Lucas IlLanes

Kemaca Kinetic feat. Kyoko Satoh (DK/JP)

22:00

Casper Hejlesen (g), Kenneth Dahl Knudsen (el-b), Matias Fischer (drm), special guest: Kyoko Satoh (a-sax)

På opdagelse i musikkens grænseland

Bevæbnet med dansevenlige rytmer og fri improvisation tager Kemaca Kinetic dig med til musikkens grænseland og videre ud over kanten.

Powertrioen Kemaca Kinetic giver et elektrificerende og kraftfuldt show. Denne kompromisløse danske trio byder på et unikt repertoire mellem jazz og groove med hypnotiske rytmer og fortryllende melodier.

Kemaca Kinetic består af to unge vidundere fra den danske jazzscene: hiphop-trommemaskinen Matias Fischer og guitarfænomenet Casper Hejlesen, der arbejder sammen med den etablerede komponist og bassist Kenneth Dahl Knudsen. Kemaca Kinetic optrådte første gang offentligt ved en virtuel koncert på Blue Note Beijing i april 2021 og har siden udgivet tre singler og spillet over 20 koncerter i Danmark, Litauen, Tyskland og Frankrig.

Kemaca Kinetic har afsøgt gammel folkemusik og moderne matematik og søger i disse uudnyttede gletsjere af viden for at finde en vej til at udvikle musikkens sprog. Men én ting er forskning og teori om musikalsk DNA – en anden er at få musikmammutten til at leve, brølende og vild.

Det er det eksperiment, du kan opleve ved en Kemaca Kinetic-koncert. Og derfor mangler de kun en sidste komponent, før de vover sig ud – DIG, lytteren! Vil du tage med Kemaca Kinetic, når de udforsker musikkens grænseland?

 

Om Musikhuset Swinger

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu en gang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser – med fri entré til størstedelen af koncerterne.

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde velkommen til Musikhuset Swinger, der finder sted 8.-15. juli i Musikhusets foyer og sale samt ved KISSA i Musikhusparken.

 

 


Læs mere om Kemaca Kinetic feat. Kyoko Satoh


Læs mere om Kemaca Kinetic feat. Kyoko Satoh


Læs mere om Kemaca Kinetic feat. Kyoko Satoh


Arrangør
Aarhus Jazz Orchestra
30 24 06 62
Co-Arrangør
Musikhuset Aarhus
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C