Dopha & Peter Vuust Trio (DK)
Dopha & Peter Vuust Trio - Photo: Musikhuset Aarhus

Foto: Musikhuset Aarhus

Dopha & Peter Vuust Trio
(DK)

Dopha (voc), Peter Vuust (b), Nicolai Hess (keys, p), Morten Lund (drm)


I krydsfeltet mellem pop og jazz

To vidt forskellige genrer flyder sammen til en stemningsfuld Musikhuset Swinger-koncert i Lille sal. En af dansk popmusiks nye og spændende navne, sangerinden Dopha, finder sammen med Peter Vuust Trio, og sammen udforsker de Dophas sange i krydsfeltet mellem pop og jazz. Kom og oplev, hvordan Dophas energiske og intense sange bliver til organiske og sitrende sommersange.

Til koncerten i Musikhuset får Dophas fremragende vokal og musik lov til at udfolde sig i jazzformatet sammen med Peter Vuust Trio, som består af Peter Vuust, Nikolaj Hess og Morten Lund, der alle er blandt landets allerdygtigste jazzmusikere.

Glæd dig til at blive ramt af en symbiose af lyriske perler, når den 26-årige østjyde leverer vellyd og lækre hits sammen med Peter Vuust Trio.

 

Om Musikhuset Swinger

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu en gang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser – med fri entré til størstedelen af koncerterne.

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde velkommen til Musikhuset Swinger, der finder sted 8.-15. juli i Musikhusets foyer og sale samt ved KISSA i Musikhusparken.

 Læs mere om Dopha & Peter Vuust Trio

Dopha & Peter Vuust Trio (DK)

Billetinfo

Entré 275 kr.

Musikhuset Aarhus

Musikhuset Aarhus
Thomas Jensens Allé 2
8000 Aarhus
billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk
https://musikhusetaarhus.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Musikhuset Aarhus
(+45) 89 40 40 40
Dopha & Peter Vuust Trio (DK)

Billeder

Dopha & Peter Vuust Trio - Photo: Musikhuset AarhusFoto: Musikhuset Aarhus

Video