Rasmus Sørensen Trio (DK/SE/IL)
Rasmus Sørensen Trio - Photo: Musikhuset Aarhus

Foto: Musikhuset Aarhus

Rasmus Sørensen Trio
(DK/SE/IL)

Rasmus Sørensen (p), Jon Henriksson (b), Alon Benjamini (drm)


Ung pianist med Inspiration og erfaring fra jazzens hovedstad

Pianisten Rasmus Sørensen flyttede til New York i 2018 og er siden blevet et anerkendt navn internationalt for sin tilgængelige, men samtidig nyskabende sound både som musiker og komponist.

Nu får publikum i Aarhus chancen for at opleve en ung pianist, der kommer direkte fra New York med kufferten fuld af musikalsk inspiration og nyerhvervet erfaring fra koncerter og samarbejder i jazzens hovedstad.

Rasmus Sørensen er aktuel med debutalbummet Traits fra sidste år, som han indspillede med sin faste trio, fra hvilken han har bassisten Jon Heriksson med til Musikhuset Swinger.

 

Om Musikhuset Swinger

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu engang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser – med fri entré til størstedelen af koncerterne. 

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde velkommen til Musikhuset Swinger, der finder sted 9.-15. juli i Musikhusets foyer og sale samt ved KISSA i Musikhusparken.

 Læs mere om Rasmus Sørensen Trio

Rasmus Sørensen Trio (DK/SE/IL)

Billetinfo

Fri entré

Musikhuset Aarhus

Musikhuset Aarhus
Thomas Jensens Allé 2
8000 Aarhus
billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk
https://musikhusetaarhus.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Musikhuset Aarhus
(+45) 89 40 40 40

Co-Arrangør
Aarhus Jazz Orchestra
Rasmus Sørensen Trio (DK/SE/IL)

Billeder

Rasmus Sørensen Trio - Photo: Musikhuset AarhusFoto: Musikhuset Aarhus

Video