Cort Lunde (DK)
Cort Lunde - Photo: Café Smagløs

Foto: Café Smagløs

Cort Lunde
(DK)

Erik Lunde Michaelsen (trp), Thomas Cortes Thorup (b)


Eksperimenterende og nyskabende duojazz

Cort Lunde er en duo bestående af Erik Lunde Michaelsen og Thomas Cortes Thorup, som eksperimenterer med nyskabende musik med et budskab. Deres udtryk er alsidigt og komplekst – og kulminationen på mange års samarbejde som duo og i forskellige konstellationer.

Flora Electronica er Cort Lundes debutalbum. Alle kompositioner er dedikeret til en bestemt dansk plante eller blomst og skal betragtes som et lydmaleri af netop denne plante. Det er en hyldest til den danske natur og dens planteliv

Denne tilgang har været en meget konceptuel proces. Kompositioner er skabt i studiet og baseret på duoens Flora Electronica Tour, som blev afholdt i sommeren 2021. Dette suppleres af foley-lyde fra naturen, bas, trompet og synthesizere.

Alle lyde udsættes for forskellige former for bearbejdning for at skabe refleksion og tanker om vores kulturelle og teknologiske forhold til naturen.

"Flora Electronica er en stærkt anbefalet plade, hvis du er interesseret i jazz og electronica.” Jazznyt.

Erik Lunde Michaelsen er trompetist, improvisator og komponist. Han er til fri og improviseret jazz, og vandt JazzDanmark-prisen for sit arbejde med Impro Fauna-koncerterne i 2021.

Thomas Cortes er komponist, arrangør, producer og bassist med base i København. Han er en nysgerrig person, hvis sind er fyldt af musik og kreativ tænkning.

 


Cort Lunde (DK)

Billetinfo

Fri entré

Klostertorvet

Klostertorvet
Klostertorvet
8000 Aarhus
vince@barplata.dk
https://www.facebook.com/smagloesaarhus
Vis på Kort

Arrangør

Café Smagløs
(+45) 42 51 25 50
https://www.facebook.com/smagloesaarhus/
Cort Lunde (DK)

Billeder

Cort Lunde - Photo: Café SmagløsFoto: Café Smagløs

Video