Vestbo Trio (DK)
Vestbo Trio - Photo: Musikhuset Aarhus

Foto: Musikhuset Aarhus

Vestbo Trio
(DK)

Michael Vestbo (g), Jesper Smalbro
 (b), Eddi Jarl (drm)


I krydsfeltet mellem blues, jazz og folk

I over ti år har Vestbo Trio taget publikum med på en rejse til fjerne musikalske vidder, med nærvær, nerve og musikalsk virtuositet.

Det er guitarmusik i krydsfeltet mellem blues, jazz og folk, og med erfaringerne fra de seneste ti år er det en gedigent sammenspillet trio, der står på scenen i spejlbassinet under Musikhuset Swinger.

Trioen har lovet at grave dybt i både bagkatalog og musikalske rødder for at spille en sommerkoncert, hvor sveden springer frem på panden af såvel musikere som publikum. 

 

Om Musikhuset Swinger

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu engang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser – med fri entré til størstedelen af koncerterne. 

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde velkommen til Musikhuset Swinger, der finder sted 9.-15. juli i Musikhusets foyer og sale samt ved KISSA i Musikhusparken.

 Vestbo Trio (DK)

Billetinfo

Fri entré

Musikhuset Aarhus

Musikhuset Aarhus
Thomas Jensens Allé 2
8000 Aarhus
billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk
https://musikhusetaarhus.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Musikhuset Aarhus
(+45) 89 40 40 40

Co-Arrangør
Aarhus Jazz Orchestra
Vestbo Trio (DK)

Billeder

Vestbo Trio - Photo: Musikhuset AarhusFoto: Musikhuset Aarhus
Vestbo Trio - Photo: Musikhuset AarhusFoto: Musikhuset Aarhus

Video