AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Little North (DK) - Photo: Musikhuset Aarhus

Photo: Musikhuset Aarhus

Little North (DK)

16:30

Benjamin Nørholm Jacobsen (p), Martin Brunbjerg Rasmussen (b), Lasse Jacobsen (drm)

Moderne minimalisme og nordisk jazztradition

Little North er med sine tre første album blevet et navn på både den danske og den udenlandske jazzscene, som publikum, anmeldere og musikalske kolleger holder godt øje med. Nu spiller de til Musikhuset Swinger og giver prøver på, hvorfor folk over hele verden har fået ørerne op for den lille danske trio. 

Lyden er fængslende filmisk, og musikkens intensitet er varm og inviterende. I en smeltedigel af moderne minimalisme og nordisk jazztradition og med en intensitet, der trækker tråde til New Yorks jazzscene, tilføjer Little North det næste spændende kapitel i historien om skandinavisk jazz.

De tre medlemmer er musikalsk åbne og nysgerrige, og sætter med deres spillestil hinanden fri til at udforske det musikalske rum mellem kompositioner og fri improvisation. 

Trioens tredje udspil Wide Open er en understregning af, at de tre står i nærmest telepatisk forbindelse med hinanden, når musikken flyder frit. 

 

Om Musikhuset Swinger

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu engang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser – med fri entré til størstedelen af koncerterne. 

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde velkommen til Musikhuset Swinger, der finder sted 8.-15. juli i Musikhusets foyer og sale samt ved KISSA i Musikhusparken.

 


Læs mere om Little North


Arrangør
Musikhuset Aarhus
89 40 40 40
Co-Arrangør
Aarhus Jazz Orchestra
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C