Tough Tenors (DK)
Tough Tenors - Photo: Hantwerk

Foto: Hantwerk

Tough Tenors
(DK)

Jens Klüver and Finn Odderskov (sax), Esben Tjalve (p), Torben Bjørnskov (b), Gustav Hagelskjær (drm)


To saxofonister hylder jazzikonerne

Tough Tenors er en hyldest til bands med to saxofonister fra 50'erne og 60'erne.

Jens Klüver (tenor- og altsax) er tidligere leder af Klüvers Big Band gennem 35. De senere år har han helliget sig sit virke som jazzmusiker i duo-, trio- og kvartetformat og desuden optrådt som solist og dirigent for bigbands.

Finn Odderskov (tenor- og barytonsax) har siden 60erne været en del af jazzmiljøet i Aarhus. Finn har spillet som solist med orkestre i hele Danmark og som fast medlem af blandt andre Arosia, Bourbon Street, Peder Pedersens Big Band, Klüvers Big Band og Sankt Pauls Band.

Esben Tjalve (piano) er uddannet på The Royal Academy Of Music i London og har nu efter 17 år i England bosat sig i Aarhus. Esben har udgivet to cd'er med sin egen internationale gruppe Red Kite.

Torben Bjørnskov er en alsidig bassist, der har spillet både med udenlandske solister, danske grupper og lige udgivet en cd med egne kompositioner, Human Being Human.

Gustav Hagelskjær er en ung trommeslager, der studerer på Det Jydske Musikkonservatorium. Gustav har spillet med Thirsty Night Big Band og Danish Youth Jazz Orchestra og er medstifter af Kosmos Trio.

Bandet spiller musik af jazzikoner som Duke Ellington, Dexter Gordon, Johnny Hodges, Thelonious Monk, Lee Morgan, Charlie Parker, Sonny Rollins, McCoy Tyner og Jens Klüver.

 


Tough Tenors (DK)

Billetinfo

Entré 50 kr.

VinDanmark

VinDanmark
Kystpromenaden 2
8000 Aarhus
claus@vindanmark.com
https://www.vindanmark.com/
Vis på Kort

Arrangør

VinDanmark
(+45) 91 25 25 31
https://www.vindanmark.com/
Tough Tenors (DK)

Billeder

Tough Tenors - Photo: HantwerkFoto: Hantwerk

Video