AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
5 x Vuust (DK) - Photo: 5 x Vuust

Photo: 5 x Vuust

5 x Vuust (DK)

13:00

Clara Vuust (voc), Frederik Vuust (p, voc), Christian Vuust (sax), Peter Vuust (b), Mikkel Vuust (drm)

Familien Vuust spiller Paul Simon

Efternavnet Vuust forbindes ofte med noget af det bedste, Danmark kan præstere inden for jazz. Nu kan du opleve fem af slagsen, når familien Vuust denne eftermiddag indtager scenen på Salling ROOFTOP.  

Kvintetten spiller fortolkninger af Paul Simons sange i arrangementer af Peter Vuust, som udkom på deres første album Further to Fly i april 2022.  

5 x Vuust har tilsammen medvirket på over 190 plader og hver for sig optrådt i et hav af musikalske sammenhænge.

Sanger Clara Vuust har som jazzsolist udgivet tre album, senest Before You Walk Away, og har høstet fremragende anmeldelser for sin krystalklare klang og fornemme fortolkninger.

Saxofonist Christian Vuust er blandt andet kendt for sit dybdegående arbejde med den nordiske tone i sin musik.

Bassist Peter Vuust tilhører eliten af jazzmusikere og har medvirket på mere end 100 cd’er, heraf syv i eget navn. Han er også professor og leder af Center for Music In the Brain ved Aarhus Universitet og det Jyske Musikkonservatorium. Peter har desuden været nomineret til en DMA for cd’en September Song.

Peters to sønner Frederik og Mikkel, på henholdsvis klaver og trommer, er begge en del af den unge fremadstormende generation af jazzmusikere i Danmark. Frederik studerer på Det Jyske Musikkonservatorium med klaver som hovedfag, og Mikkel studerer på Manhattan School of Music i New York.  

Alt i alt er der lagt op til en velswingende og spændende familiesammenføring på Salling ROOFTOP. 

 


Arrangør
Salling ROOFTOP
21 12 23 56
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C