AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Moussa Diallo Trio – Børnejazz (ML/DK) - Photo: Pressefoto

Photo: Pressefoto

Moussa Diallo Trio – Børnejazz (ML/DK)

13:00

Preben Carlsen (g, voc), Moussa Diallo (b, voc), Salieu Dibba (perc, voc)

Cirkeline & Coco rejser til Afrika

I 2018 udgav Moussa Diallo albummet med musikken til filmen om Cirkeline, Coco & Det Vilde Næsehorn. Siden har han med sin trio turneret i både Danmark, Sverige og Norge med sangene om Cirkeline og hendes venners tur til Afrika.

Med rødder i den vestafrikanske kultur har Moussa komponeret en plade med sange om de forskellige figurer, som optræder i filmen, og med hans fantastiske evne for storytelling bliver både børn og voksne inviteret ind i et fortryllende univers af eventyr kombineret med autentiske afrikanske rytmer.

“Hvor bliver man bare glad, så snart Moussa går i gang med at spille. Et utrolig positivt menneske med en blændende musikalitet, som han formidler på den skønneste inkluderende facon, så alle føler sig velkomne.” Citat fra koncertarrangør

Sangene på pladen er oplagte at synge med på, og sange som for eksempel Når Arnold Bliver Sur og Choko Coco er gået hen og blevet store hits rundt omkring i de danske skoler.

Glæd jer til at opleve Moussa Diallo Trio, det bliver en ren fest.

 

Besøg www.kissaaarhus.com, hvis du vil vide mere om aktiviteter i KISSA under Aarhus Jazz Festival.

 

Om Musikhuset Swinger

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu engang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser – med fri entré til størstedelen af koncerterne. 

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde velkommen til Musikhuset Swinger, der finder sted 8.-15. juli i Musikhusets foyer og sale samt ved KISSA i Musikhusparken.

Besøg www.kissaaarhus.com hvis du vil vide mere om aktiviteter i KISSA under Aarhus Jazz Festival.

 


Se mere her https://moussadiallo.com/forkids


Se mere her https://www.kissaaarhus.com/


Se mere her https://www.youtube.com/channel/UCsHtPmGO-n-CYDCf84ht8Jw


Arrangør
Aarhus Jazz Orchestra
30 24 06 62
Co-Arrangør
Musikhuset Aarhus
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C