AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Bobo Moreno (DK) - Photo: Tir na NÓg

Photo: Tir na NÓg

Bobo Moreno (DK)

21:00

S&B
125
Bobo Moreno (voc), Mads Bærentzen (p), Peter Vuust (b), John Riddell (drm)

Sprød jazzvokal med eminent opbakning

Glæd dig til en vidunderlig koncert med Bobo Moreno og nogle af landets dygtigste jazzmusikere.  

Sangeren Bob Moreno er kendt for sin sprøde jazzstemme og har turneret med nogle af Danmarks største kunstnere, heriblandt Sanne Salomonsen, Bo Stief og Chasing Dreams. Han har medvirket på et af D-A-D’s album og selv udgivet med duoen Peaches and Bobo i 1993. Ydermere har han spillet med diverse bigbands som Tivolis Bigband og DR Big Band.  

Mads Bærentzen er at finde i Aarhus Jazz Orchestra, hvor han er fast mand på tangenterne. Han har i mange år placeret sig som en af de førende jazzpianister i Danmark. Han har siden dannelsen af sin egen trio, Mads Bærentzen Trio, udgivet en række album i samarbejde med bassist Morten Ramsbøl og trommeslager Kristian Leth. Igennem årene har han spillet med en lang række store jazznavne som Kurt Elling, Dianne Reeves, Cæcilie Norby, Chris Minh Doky og mange flere.  

Peter Vuust er en unik kombination af jazzmusiker og hjerneforsker. Han er leder af Center For Music In the Brain samt professor ved Det Jysk Musikkonservatorium og Aarhus Universitet. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil. Som komponist og bassist har han udgivet syv album i eget navn og har desuden medvirket på mere end 100 cd’er. Senest albummet Further To Fly (2022), som er udgivet med 5 x Vuust. Peter har desuden været nomineret til en DMA for cd’en September Song

John Riddell er komponist, arrangør og dirigent, og er en af det mest efterspurgte trommeslagere i Danmark. Riddell har, trods sin unge alder, allerede sat sit spor på den danske jazzscene med mange forskellige solister og orkestre. Han er trommeslager i Aarhus Jazz Orchestra, som spiller mere end 80 koncerter om året. Udover Aarhus Jazz Orchestra har Riddell spillet med en masse af de helt store danske og internationale solister, heriblandt Seamus Blake, Teitur, Kira Skov, Maria Lucia, Caroline Henderson, Cæcilie Nordby og mange flere.  

 


Arrangør
Tir na NÓg
86 19 19 10
Billetinfo
Entré 125 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C