Hans Esbjerg Pop'n'jazz (DK)
Hans Esbjerg Pop'n'jazz - Photo: Tir na NÓg

Foto: Tir na NÓg

Hans Esbjerg Pop'n'jazz
(DK)

Hans Esbjerg (p), Peter Vuust (b)


Med The Beatles som fortegn

The Beatles' musik er allerede udødelig klassisk musik på linje med den musik, der strømmede fra Bach, Mozart og Miles Davis.

Til denne skønne eftermiddagskoncert vil Peter Vuust og Hans Esbjerg demonstrere, hvordan kvartettens musik kan danne udgangspunkt for improvisation, i og med at musikken har alle de melodiske kvaliteter, som kan danne et perfekt afsæt til jam. 

Hans Esbjerg har gennem årene optrådt med blandt andre KIüvers Big Band, Butch Lacy, Jens Winther, Thomas Fryland samt Roy Willams og har i eget navn udgivet pladen pop´n’jazz. Sammen med saxofonist Christian Vuust danner han desuden Den Danske Salmeduo, der nyfortolker danske salmer med inspiration fra den amerikanske jazz-improvisation. Hans Esbjergs klaverspil er yderst lyrisk og melodiøst. 

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og er derudover en af landets mest benyttede side-men. Han har spillet på mere end 100 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson, Jukkis Uotila og mange flere. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil. I april 2022 udkom Peters syvende album Further To Fly, som er udgivet sammen med familiebandet 5 x Vuust. Peter har desuden været nomineret til en DMA for cd’en September Song. 

 


Hans Esbjerg Pop'n'jazz (DK)

Billetinfo

Entré 75 kr.

Tir na nÓg

Tir na nÓg
Frederiksgade 40
8000 Aarhus
andreas@tirnanog.dk
https://www.tirnanog.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Tir na NÓg
(+45) 86 19 19 10
http://www.tirnanog.dk/
Hans Esbjerg Pop'n'jazz (DK)

Billeder

Hans Esbjerg Pop'n'jazz - Photo: Tir na NÓgFoto: Tir na NÓg

Video