AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Hans Esbjerg Pop'n'jazz (DK) - Photo: Tir na NÓg

Photo: Tir na NÓg

Hans Esbjerg Pop'n'jazz (DK)

16:00

75
Hans Esbjerg (p), Peter Vuust (b)

Med The Beatles som fortegn

The Beatles' musik er allerede udødelig klassisk musik på linje med den musik, der strømmede fra Bach, Mozart og Miles Davis.

Til denne skønne eftermiddagskoncert vil Peter Vuust og Hans Esbjerg demonstrere, hvordan kvartettens musik kan danne udgangspunkt for improvisation, i og med at musikken har alle de melodiske kvaliteter, som kan danne et perfekt afsæt til jam. 

Hans Esbjerg har gennem årene optrådt med blandt andre KIüvers Big Band, Butch Lacy, Jens Winther, Thomas Fryland samt Roy Willams og har i eget navn udgivet pladen pop´n’jazz. Sammen med saxofonist Christian Vuust danner han desuden Den Danske Salmeduo, der nyfortolker danske salmer med inspiration fra den amerikanske jazz-improvisation. Hans Esbjergs klaverspil er yderst lyrisk og melodiøst. 

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og er derudover en af landets mest benyttede sidemen. Han har spillet på mere end 100 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson, Jukkis Uotila og mange flere. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil. I april 2022 udkom Peters syvende album Further To Fly, som er udgivet sammen med familiebandet 5 x Vuust. Peter har desuden været nomineret til en DMA for cd’en September Song

 


Arrangør
Tir na NÓg
86 19 19 10
Billetinfo
Entré 75 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C