Fauna 5 (DK)
Fauna 5 - Photo: Erlings Jazz- & Ølbar

Foto: Erlings Jazz- & Ølbar

Fauna 5
(DK)

Scott Westh (trp), Jonas Andreasen (sax, cl), Mathias Jæger (p, synth), Jens Mikkel Madsen (b), Andreas Skamby (drm)


Legesyg musikalsk hyldest til verdens dyreliv

På jagt og på vagt – i spring og i dvale – i flok og på egen hånd – på sporet og i skjul. Lyden af Fauna 5 er på én gang enkel og kompliceret, uprætentiøs og sirligt sammensat.

Fauna 5 består af Jens Mikkel Madsen, Scott Westh, Mathias Jæger, Jonas Andreasen og Andreas Skamby, der alle er fremtrædende musikere fra den aarhusianske jazzscene i forskellige bands som I Think You’re Awesome, Bagland, Addis Abababand og Erum m.fl. 

Musikken er skrevet af trommeslager og bandleader Andreas Skamby og tager blandt andet afsæt i dyrelivet og de oplevelser og observationer, der har vakt begejstring, forundring og nysgerrighed hos Andreas. 

I det store hele er musikken en hyldest til verdens fauna, og dette afspejles i den legesyge tilgang i gruppens sammenspil. 

Fauna 5's debutalbum udkom i juni 2022.

“There are many intelligently played-out nuances and turns of pace on this album, but none more so than on the extraordinary final tune “Instincts”. This really did make my heart skip a beat. Blindingly brilliant writing and performing.” Mike Gates / UK Vibe.

 

 

 Fauna 5 (DK)
Fauna 5 (DK)