Morten Haugshøj Group & The Street Doctors (DK)
Morten Haugshøj Group & The Street Doctors - Photo: Café Gemmestedet

Foto: Café Gemmestedet

Morten Haugshøj Group & The Street Doctors
(DK)

Jesper Løvdal (sax), Morten Haugshøj (g), Simon Eskildsen (p), Thomas Sejthen (b), Espen Laub von Lillienskjold (drm)


Melodisk moderne jazz

Glæd dig til at høre nogle fremragende jazzmusikere med superb energi og virtuost samspil, når Morten Haugshøj Group & The Street Doctors gæster den hyggelige Café Gemmestedet, som under jazzfestivalen bliver forvandlet til et sprudlende spillested.

Gruppen består af den fantastiske Jesper Løvdal på tenorsax, den forrygende Espen Laub von Liljenskjold på trommer, den vidunderlige Simon Eskildsen på klaver samt den smagfulde – og altid velspillende – Thomas Sejthen på bas.

Morten Haugshøj selv er en spændende og virtuos jazzguitarist og komponist fra Aarhus med internationalt udsyn. Han har indiskutabelt udviklet sig både teknisk og kunstnerisk i løbet af de senere år.

Morten Haugshøj Group & The Street Doctors spiller melodisk moderne jazz med vildskab fra New York krydret med stor inspiration fra beboppen, men også fra Nordens romantik og lyrik. Dette gør en koncert med orkesteret til en vedkommende, alsidig og intens oplevelse. Man kan ganske enkelt glæde sig til en række ørehængende numre, som ikke undslipper den indre mentale melodihorisont.

 Læs mere om Morten Haugshøj Group & The Street Doctors

Morten Haugshøj Group & The Street Doctors (DK)
Morten Haugshøj Group & The Street Doctors (DK)

Billeder

Morten Haugshøj Group & The Street Doctors - Photo: Café GemmestedetFoto: Café Gemmestedet

Video