AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Coriolis (DK) - Photo: Palmehaven

Photo: Palmehaven

Coriolis (DK)

20:00

ADV
80
Maria Dybbroe, Nana Pi Aabo-Kim and Carolyn Goodwin (sax)

Tre stærke saxofonstemmer bliver til én

Fra en luftlet hvisken til en kraftig storm fyldes rummet med energien og klangen fra tre stærke stemmer, der forenes i en bølgende brusen af polyfoni, dissonanser, abstrakte lyde og poetiske episke temaer.

I et kollektivt univers blander de saxofonens uendelige klanglige muligheder og undersøger, hvordan de kan forenes som én stærk stemme: én krop - ét ultrainstrument. Til tider kan lufttrykket vælte dig omkuld – til tider opleves musikken som blød cirkulær øremassage med luftstrømme så fine og skrøbelige som mosekonebryg.

Nana Pi, Carolyn Goodwin og Maria Dybbroe er alle en del af Barefoot Records og kendes fra så forskellige bands som Thou Sonic Friend, Nezelhorns, Cactus og Extemporize Orchestra. Derudover er de alle en del af den vibrerende impro-scene i København, hvor de indgår i forskellige ad hoc-grupper.

Coriolis dannedes til åbningen af Klub Primi, hvor de har spillet flere gange siden, og er som trio blandt andet inspireret af Evan Parker og Barry Guy samt deres samarbejde med både Jesper Zeuthen og Bon Iver.

 


Se mere her https://www.facebook.com/coriolissound


Arrangør
Palmehaven
Billetinfo
Entré 80 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C