SVIN : ELEGI (DK)
SVIN : ELEGI - Photo: Helene Christensen

Foto: Helene Christensen

SVIN : ELEGI
(DK)

Henrik Pultz Melbye (sax, cl), Lars Bech Pilgaard (g), Thomas Eiler (perc), Nils Gröndahl (vio), Nicole Hogstrand (vc), Carolyn Goodwind (cl, sax), Anders Bach Pedersen (perc, electronics)


Fra tænksom melankoli til høj energi

SVIN har befundet sig i frontlinjen af dansk progressiv rock gennem det sidste årti, både som et rost pionerband og en velbevaret hemmelighed.

Værket ELEGI blev oprindeligt skrevet til, og opført med Århus Sinfonietta i et 12 personers ensemble til Aarhus Festuge i 2019. I 2022 udkom værket på dobbeltvinyl udgivet gennem Dacapo Records.

Til denne koncert har bandet allieret sig med de skarpeste musikere fra den eksperimenterende musikscene og vil opføre hele værket i en mindre besætning.

De 10 satser i ELEGI rejser sig fra en bund af tænksom melankoli op til et niveau af høj energi, hvor de stemningsskabende droner, kendt fra nogle af SVINs tidligere udgivelser, forbindes med lyden af gadepercussion, rituel inderlighed og en klar følelse af zen.

Det er gennemkomponeret musik med impulser fra stram improvisation og med en bred palet af klange og teksturer, både akustiske og elektroniske.

 Læs mere om SVIN : ELEGI

Læs mere om SVIN : ELEGI

Læs mere om SVIN : ELEGI

SVIN : ELEGI (DK)

Billetinfo

Entré 165 kr.

Unummererede pladser. Alt billetkøb varetages af Radars billetpartner Yourticket. Ved evt. problemer med billetkøb bedes henvendelse rettes til dem. Onlinesalg af billetter slutter, når dørene åbner kl. 19:00. Hvis der ikke er udsolgt, kan billetter købes i døren på koncertaftenen.

Radar

Radar
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus
kontakt@radarlive.dk
https://radarlive.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Radar
(+45) 30 27 61 67
www.radarlive.dk
SVIN : ELEGI (DK)

Billeder

SVIN : ELEGI - Photo: Helene ChristensenFoto: Helene Christensen

Video