Zetterlund Tribute - Portrætkoncert (IR/DK)
Zetterlund Tribute - Portrætkoncert (IR/DK) jazzlive reportage Læs Jazzlive blog
Zetterlund Tribute - Portrætkoncert (IR/DK) foto galleri Fotos fra koncerten
Zetterlund Tribute - Portrætkoncert - Photo: Piano Værkstedet

Foto: Piano Værkstedet

Zetterlund Tribute - Portrætkoncert (IR/DK)

Samara Bahrami (voc), Morten Haugshøj (g), Thomas Sejthen (b), Jesper Bo Knudsen (drm)


Ét liv, én fortælling, én koncert

Ved denne koncert kommer fænomenet Monica Zetterlund til live, om end for en stund en søndag eftermiddag i Aarhus. En koncert med smukke svenske sange som omdrejningspunkt og et portræt af en kvinde, der kæmper for at finde sig selv og gøre, hvad hun har lyst til – og få det til at spille med samfundets og offentlighedens forventninger. Vi hører om hendes turbulente forhold til mænd, druk, ensomhed og kærlighedssyge, men også forholdet til faren, sceneskrækken og kampen mod janteloven og lillebymentaliteten.

Musikken er i yderst gode hænder med denne gruppe af garvede jazzmusikere: Morten Haugshøj (g), Thomas Sejthen (b) og Jesper Bo Knudsen (drm).

Den persiske-danske sangerinde Samara Bahrami i front besidder en sjælden sproglig virtuositet, der gør hende troværdig og nærværende i de smukke fortolkninger fra det svenske bagkatalog og i udfoldelsen af sangene og teksterne. 

Fortællinger og anekdoter om Monica Zetterlunds ekstraordinære liv gør musikken endnu mere nærværende og intens. Sammen med live visual-kunstneren Eva Esmann Behrens, der laver levende projektioner under koncerten, bliver oplevelsen til et symbiotisk spil mellem musik, storytelling og lyskunst.

 

Tricksters Inc. præsenterer i 2021 en portrætkoncertrække med flere nye og spændende projekter med høje ambitioner. Her kan du som publikum vente dig stor og helstøbt koncertoplevelse, hvor du gennem musik og tekster, lysprojektioner og live visuals kommer tættere på en kunstner, der har betydet noget ganske særligt. Med musikken i højsædet og med nogle vanvittig stærke hold, inviteres du til et sansebombardement af en oplevelse. Du kan under Aarhus Jazz Festival opleve Zetterlund Tribute, Amy Winehouse Tribute og Dexterity, ligesom historien om The Jazz Crooner.


Læs mere om Zetterlund Tribute - Portrætkoncert

Læs mere om Zetterlund Tribute - Portrætkoncert

Læs mere om Zetterlund Tribute - Portrætkoncert

Zetterlund Tribute - Portrætkoncert (IR/DK)

Billetinfo

Entré 100 kr.

Salonen

Salonen
Grønnegade 61B
8000 Aarhus
https://www.mmpiano.dk
Vis på Kort

Arrangør

Piano Værkstedet
(+45) 86 12 26 25
www.mmpiano.dk
Co-Arrangør
Aarhus Klaverakademi
Tricksters Inc.
Zetterlund Tribute - Portrætkoncert (IR/DK)

Billeder

Zetterlund Tribute - Portrætkoncert - Photo: Piano VærkstedetFoto: Piano Værkstedet

Video