AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Bent J på havnen

Bent J på havnen

15/7/2021 | Forfatter: Jes Halding
Jens Søndergaard Aarhus Kvartet, Hantwerk 14/07/2021

Se fotogalleri fra koncerten


Varmt gensyn på Hantwerk med musikken fra Nørre Allé 66.


Det var i helt andre og noget lysere omgivelser, man befandt sig, da  garvede aarhusianske musikere var mødt op for at genopfriske mange års samarbejde med den københavnske altsax Jens Søndergaard.

Bassisten Jesper Carlsen og guitaristen Søren Bo Addemos har sammen med den periodisk aarhusnaturaliserede saxofonist givet mange mindeværdige aftener på den legendariske jazzbar Bent J. Nu var der efter adskillige års pause flyttedag til Hantwerk og det sammen med en hasteindkaldt Per Bjerrum på trommer.

Den gamle fortrolighed musikerne imellem var intakt, og musikken blev fremført med en selvfølgelig afslappethed, som også smittede af på det talstærke publikum. Og man fik en leveret en perlerække af kendt og elskede numre fra den store amerikanske salmebog indeholdende både up tempo, latin og ballader startende passende nok med You would be so nice to come home to

Naturligvis skulle man ikke undvære kapelmesterens af og til finurlige introduktioner, og i det hele taget følte man sig på trods af det flotte vejr og den maritime atmosfære lejlighedsvis ført tilbage til stambord og cigaretrøg. Men de nye omgivelser klædte musikken, jazz classic, og det blev på alle måder en varm oplevelse. 



Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C