AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Adrians jazzparty

Adrians jazzparty

14/7/2021 | Forfatter: Lars Borup | Fotograf: Albert O. Meier
Adrian Cox & Friends, Cockney Pub 13/07/2021

Se fotogalleri fra koncerten


Swingende jazzfest i gyden


Der var fest i gyden ved Cockney Pub, da engelske Adrian Cox var tilbage for at servere god veloplagt, swingende jazz og god stemning. Der var propfyldt med publikum ved og omkring pubben, og danserne fra Aarhus Lindy Hoppers var med til at krydre feststemningen.

Adrian Cox er en uhyre efterspurgt musiker i England, når det gælder god swingende jazz,  og han har også skabt sig et godt solidt navn i det aarhusianske.

Det kompetente hold bag Adrian Cox var guitaristen Søren Bo Addemos, bassisten Jesper Carlsen og trommeslageren Heine Hot Poulsen.

Det storswingede fra første sekund, og publikum fik serveret stribevis af de sikre og populære jazzhits som When Your Smiling, Just A Gigolo, Stormy Weather og Let The Good Times Roll plus mange flere.

Adrian Cox er markant på både klarinet og altsax og er samtidig en energisk sanger og performer. Han er ekspert i at få publikum på krogen og få dem til at deltage i løjerne, når det passer ind. Samtidig er han en mester i at få lagt det helt rigtige tempo, der får musikken til at swinge perfekt, hvilket kun lykkes, når man har det helt rigtige hold bag sig til at fange beatet. En helt igennem veldrejet og livgivende musikalsk indsprøjtning.

Det var vederkvægende at komme til et tilbagelænet veltrimmet jazzarrangement i det offentlige rum efter flere koncerter i ”sorte indendørs kasser”.

Adrian Cox spiller ved Cockney Pub hele ugen og har sidste dag på søndag.



Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C