AARHUS JAZZ FESTIVAL
July 13 - 20 2024
Okbo og Odderskov på Eskil

Okbo og Odderskov på Eskil

15/7/2009 | Forfatter: Thomas Simonsen
Late Night Jazz Jam, Fatter Eskil, 14/7 23:45


Igen i år danner Fatter Eskil rammen om den officielle Late Night Jazz Jam hver eneste aften og nat under Jazzfestivalen. Og der er godt besøgt!


Faktisk så godt, at manden bag baren, som tidligere var i tvivl om lønsomheden ved at holde Jazz Jam nu smiler og tilfreds fortæller om fulde huse og ikke mindst god omsætning. Det ser altså ud til, at jamsessionen måske igen har fundet et fast tilholdssted efter at have ført en lidt omflakkende tilværelse, siden Glazzhuset lukkede for år tillbage.

Blandt gæsterne denne tirsdag aften er jazznissen Henrik – en yderst trofast gæst ved alle seriøse jazzarrangementer i Århus hele året rundt. Han er vældigt tilfreds med det flotte fremmøde denne aften, og han holder meget af den gode stemning der er ved Fatter Eskils Jazz Jam-arrangementer - ”Så sker der virkelig noget!”. På scenen ser vi ingen ringere end Finn Odderskov, Henrik Fischer og Jørgen Okbo, men jazznissen Henrik forklarer, at ”det er Carlsen der styrer det hele på sin bas!”. Det får dog en ende, efterhånden som den lokale jazz-ungdom tager over og konkurrerer om publikums gunst. Det er helt utroligt hvad der gemmer sig af talent i de århusianske øvelokaler!. Stemningen er tæt på Fatter Eskil, men ifølge Henrik er det helt o.k.: ”Cigarrøg og øldunst, det hører til jazzen”, mener han, ”det andet, det er for mondænt!”. I så fald er aftenen en succes: Stemningen er tæt af både røg, øl og sax-soloer, og alle ser ud til at elske det! Der er meget mere Late Night Jazz Jam på Fatter Eskil: 16/7 (i aften), 17/7 og 18/7, alle aftener med start kl. 23:45.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C