AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Bliv en del af JazzLive redaktionen under Aarhus Jazz Festival 2024

Bliv en del af JazzLive redaktionen under Aarhus Jazz Festival 2024

29/3/2024 | Forfatter: Rikke Engsig Nielsen | Fotograf: Poul Nyholm


Kan du lide jazzmusik, og elsker du at udtrykke dig gennem skrift eller billeder? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores dedikerede redaktion, der dækker Aarhus Jazz Festival


JazzLive redaktionen består af et team af fotografer og skribenter, der fanger festivalens stemning og øjeblikke gennem både billeder og artikler. Vi søger nu efter flere medlemmer til vores redaktion, der har lyst til at være en del af det skønne fællesskab og dække festivalen fra den 13. til den 20. juli 2024.

 

Som en del af JazzLive redaktionen får du muligheden for at dykke ned i jazzens verden og dele dine oplevelser med vores publikum. Udover at være en del af et fællesskab af jazzentusiaster, vil du også modtage en symbolsk betaling per opgave, du udfører.

 

Vores tidligere redaktionsmedlemmer har gennem årene bidraget til at skabe en unik og levende dækning af festivalen. Du kan se eksempler på deres arbejde fra tidligere år på vores hjemmeside under magasin.

 

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores redaktion, så send en mail til Rikke på rikke@jazzfest.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen til JazzLive redaktionen og skabe fantastiske oplevelser sammen under Aarhus Jazz Festival 2024!Se flere reportager her >

Flere fotogallerier her >

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C