AARHUS JAZZ FESTIVAL
8. - 15. juli 2023

Bliv medlem/arrangør ved næste Aarhus Jazz Festival

26/1/2017 | Forfatter:


Se her hvis du ønsker at være arrangør i Aarhus Jazz Festival


Aarhus Jazz Festival er en forening, hvor medlemmerne arrangerer koncerter under festivalen.

Som koncertarrangør kan man være enten A- eller B-medlem. Herunder kan I se, hvad de to forskellige typer medlemskaber dækker over.

 

B-medlemskab

1) Jeres koncerter kommer med i det trykte program, som udkommer i maj. I det trykte programs kalender er der plads til bandnavn og line-up. 

2) Jeres koncerter kommer i programmet på hjemmesiden, hvor der er plads til billeder, koncertbeskrivelse, beskrivelse af spillested mm. 

3) Jeres koncerter bliver også lagt i kalenderapps hos Live Jazz Danmark og AarhusGuiden, hvor vi deler hele vores program 

4) I er en del af den omfattende markedsføring for festivalen og det store PR-arbejde, som bliver lavet omkring den. Vi annoncerer for festivalen i store medier, musikmedier hos andre festivaler, og vi har store bannere i bybilledet og på infoskærme. Desuden har vi et omfattende PR-arbejde med pressemeddelelser, opsøgende arbejde, sociale medier mm. Aarhus Jazz Festival har også sin egen redaktion med skribenter og fotografer, der dækker cirka 50 koncerter under festivalen og laver stemningsreportager 

5) Året rundt lægger jazzsekretariatet jazzrelaterede koncerter på festivalens hjemmeside www.jazzfest.dk og facebook. Husk at sende færdigt materiale og links på koncerterne til info@jazzfest.dk

 

A-medlemskab 

Pris: 2700 kr. + moms

Samme som B-medlemsskab +

1) Mulighed for at søge om underskudsgaranti eller tilskud fra Aarhus Jazz Festival. Støtten gives primært til koncerter med entré.

2) Pengene til underskudsgarantierne kommer fra Aarhus Jazz Festivals bevilling fra Statens Kunstfond, som vi søger om hvert år. Nogle af kravene for, at vi får bevillingen er, at de går til koncerter med entré, hvor musikerne får minimum den tarif, som er fastsat af Dansk Musikerforbund.

OBS: Deadline for ansøgning af underskudsgaranti er søndag den 19. februar. Bestyrelsen uddeler bevillinger på et møde tirsdag den 21. februar. Besked om garanti udsendes onsdag 22. februar.

 

 

Vigtige datoer - Aarhus Jazz Festival 2023

Mandag 30. januar kl. 15: Informationsmøde for jazzarrangører og andre interesserede (på spillestedet Radar, Godsbanen i Aarhus)

Mandag 1. april kl. 23.59.: Deadline for information til programmet

 

 

Er du interesseret?

Hvis du ønsker at bliver medlem eller høre mere om at være arrangør i Aarhus Jazz Festival, så kontakt jazzsekretariatet på info@jazzfest.dk eller tlf. 28 60 47 91.Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C