AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Burt Bacharach ((US)) - Photo:

Photo:

Burt Bacharach ((US))

20:00

520-620
Burt Bacharach (p, cond), Bill Cantos and David Joyce (key), David Coy (b), Elizabeth Chorley (vio), Thomas Ehlen (trp, flh), Dennis Wilson (reeds), John Ferraro (drm, perc), Josie James, John Pagano and Donna Taylor (voc)

En legende gæster Aarhus Jazz Festival 2018

En af de helt tunge jazznavne kommer til Aarhus og Musikhuset til sommer.

Med sin eneste koncert i Danmark i 2018 indtager Burt Bacharach scenen i Store Sal med et verdenskendt repertoire, der har høstet et væld af grammyer og Oscars.

Den legendariske jazzsanger, -sangskriver og -komponist har gennem syv årtier markeret sig som en af de fremmeste formidlere og fornyere af jazzgenren og har formået at sprede sin musik ud til et sjældent set bredt publikum.

Allerede i 1970 modtog han en Oscar for sit ikoniske nummer Raindrops Keep Falling on My Head til filmen Butch Cassidy and the Sundance Kid.

Burt Bacharachs talenter er blevet værdsat og brugt i samarbejde med nogle af de største navne gennem tiden, heriblandt Dionne Warwick, Aretha Franklin og The Beatles, der alle har indspillet numre med musik eller tekst af Bacharach.

Det er blevet til yderligere to Oscars og hele otte grammyer for en karriere, der desuden har givet os numre som What the World Needs Now Is Love, What’s New Pussycat? og I Say A Little Prayer. Og der er mange, mange flere, hvor de kommer fra. 


Arrangør
Musikhuset Aarhus
89 40 40 40
Billetinfo
Koncert med forsalg. Entré 520-620 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C