AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Kwellafantrio feat. Thomas Sejthen ((DK)) - Photo:

Photo:

Kwellafantrio feat. Thomas Sejthen ((DK))

21:00

Jens Christian Kwella (g), Thomas Sejthen (b), Daniel Sommer (drm)

Råswingende standarder og originale, groovy numre

Det er efterhånden blevet en tradition og et tilløbsstykke, at Jens Christian Kwella sammen med sin trio skaber fest og stemning på Cafe Gemmestedet under Aarhus Jazz Festival.

Trioen elsker, groove, swing og nerve, og samtidig vægtes sammenspillet, interaktionen og det uforudsigelige højt. Repertoiret er en blanding af råswingende jazzstandarder og egne groovy numre.

De tre musikere er kendt fra en lang række førende orkestre og har alle flere cd-udgivelser bag sig. Kwella har udsendt seks cd’er i eget navn, og anmelderne har blandt andet skrevet:

"Jens Christian Kwella mestrer et fit og rigt facetteret spil, og hans kompositioner afspejler en musiker med sans for både det store overblik og detaljen." 

Han er tidligere af anmelderne blevet fremhævet som en af hovedlandets førende guitarister og sammenlignet med navne som John Scofield, Kenny Burrel og Herb Ellis. Kwella arbejder til daglig som lektor i guitar på Det Jyske Musikkonservatorium og spiller derudover jævnligt i blandt andet Skandinavien, Italien og Sydafrika.


Læs mere om Kwellafantrio feat. Thomas Sejthen


Arrangør
Café Gemmestedet
50 50 87 58
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C