AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Shades of Blue ((DK)) - Photo:

Photo:

Shades of Blue ((DK))

15:30

James Loveless (voc), Uffe Steen (g), Morten Brauner (b), Claus Daugaard (drm)

Blues med nerve og autencitet

Når man sætter en bluesstemme som James Loveless sammen med en guitarvirtuos som Uffe Steen og lader Morten Brauner og Claus Daugaard lægge den solide bund af bas og trommer, kan det ikke gå helt galt.

De fire musikere, der tilsammen udgør Shades Of Blue, har igennem de seneste 30 år placeret sig i sin helt egen kategori, hvor blues med nerve og autencitet er kendetegnet.

Med tråde tilbage til Muddy Waters, Leadbelly og Howling Wolf bliver indtrykket af det ægte ikke mindre i James Loveless' fortolkninger – hvad enten det er fra det klassiske repertoire eller bandets egne numre som den selvbiografiske I'm Gonna Cut My Hair, and Get a Job.

IndImellem må man frydes over Uffe Steen, der spiller guitar i særklasse. Ubesværet får han guitaren til at synge, græde eller le, mens han som en tryllekunster river medrivende riffs ud af ærmet.

Bunden lægger Morten Brauner med solidt basspil, hvor der også er plads til en lille solo indimellem. Så vandrer den lange skikkelse, fordybet i musikken, rundt på scenen, mens trommeslager Claus Daugaard passer swinget.

Glæd jer til en musikoplevelse ud over det sædvanlige med landets bluesflagskib. 


Læs mere om Shades of Blue


Læs mere om Shades of Blue


Arrangør
Aarhus Jazz Festival
28 60 47 91
Co-Arrangør
RMF
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C