AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Katrine Falkenberg & Kvartet ((DK)) - Photo:

Photo:

Katrine Falkenberg & Kvartet ((DK))

14:00

Katrine Falkenberg (voc), Stuart Goodstain (p), Lars Fabiansen (g), Jesper Thorn (b), Rasmus Lund (drm)

Sange fra hjertet og ind i sjælen

Katrine Falkenberg debuterede i februar 2017 med sit anmelderroste jazzalbum I De Små Timer, hvor hun tager lytteren med på en inderlig rejse gennem 12 hemmelige historier, som netop foregår i de små timer, hvor natten sænker sig, og man føler, at man er den eneste i verden, der er vågen.

Hun har allieret sig med Stuart Goodstein, og med fælles arrangementer og hendes danske oversættelser af blandt andet de kendte sange fra The American Songbook bevæger de sig ind i et univers af ro og eftertænksomhed. Det er sange fra hjertet og ind i sjælen.

I dagens anledning har de samlet et stjernehold af erfarne jazzmusikere og udvider repertoiret med arrangementer fra Stuart Goodsteins album A Night Out suppleret med andre kendte sange med noget på hjerte.

Selv om der er tale om en debuterende jazzsangerinde, er Katrine Falkenberg langtfra nogen debutant. Hun er uddannet i musikteater fra Royal Academy of Music i London, har sunget kor for Elton John, og som skuespiller har hun gennem de sidste 10 år været fast tilknyttet Crazy Christmas Cabaret i Glassalen i Tivoli og med gæstespil i Aarhus.

"Sangerinden Katrine Falkenberg vover sig ind i jazzland, og det gør hun godt, ikke mindst når hun leverer egne danske tekster til amerikanske klassikere." (Kjeld Frandsen, Berlingske Tidende 13. marts 2017 – Læs hele anmeldelsen).

Hør Radio Jazz´ interview fra 20. februar 2017.


Læs mere om Katrine Falkenberg & Kvartet


Læs mere om Katrine Falkenberg & Kvartet


Arrangør
Aarhus Jazz Festival
28 60 47 91
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C