AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Martin Schack / Jens Jefsen – Frokostjazz ((DK)) - Photo:

Photo:

Martin Schack / Jens Jefsen – Frokostjazz ((DK))

12:30

Martin Schack (p), Jens Jefsen (b)

Duokoncert med den gode melodi i centrum

Duoen med de to garvede jazzmusikere, Jens Jefsen og Martin Schack, blev til ved en reception for Aarhus Teater i foråret 2017.

Idéen voksede, og de to mødtes i studiet for at indspille kendte sange og melodier fra pop- og evergreengenren – som duojazz. Resultatet blev albummet Dust Shines, som viste sig at ramme ned i noget, der var brug for i jazzmiljøet.

Jens Jefsen og Martin Schack spiller med en intuitiv fornemmelse for hinanden og for, hvad der sker i nuet. Melodiføring, soli og harmonier bliver spontant udvekslet mellem de to musikere, så to koncerter aldrig er ens.

Glæd dig til gode melodier leveret med stort musikalsk overskud af to musikere, der med Jazznyts ord "svømmer over af godt humør og swing".

Pianisten Martin Schack er en velrenommeret dansk pianist med jazzen som sit speciale og særligt fokus på fortolkning af den danske sangskat. Han er kendt for et nuanceret touch ved klaveret og en veludviklet harmonisk sans.

Jens Jefsen er en efterspurgt bassist med jazzen som det centrale. Jens Jefsen, som har et let genkendeligt lyrisk spil, spillede i 70'erne og 80'erne med mange amerikanske jazzkoryfæer, blandt andre Dexter Gordon, Ben Webster, Johnny Griffin, Dizzy Gillespie, Roy Eldridge og Harry "Sweets" Edison.

Begge musikere har udgivet et hav af album, både i eget navn og som sidemen.

Koncerten er en del af frokostjazzen i Bispejazzteltet, hvor du kan nyde lidt godt at spise og drikke, mens du lytter til musikken.


Læs mere om Martin Schack / Jens Jefsen – Frokostjazz


Læs mere om Martin Schack / Jens Jefsen – Frokostjazz


Arrangør
Aarhus Jazz Festival
28 60 47 91
Co-Arrangør
RMF
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C