Peter Lund Paulsen Jazz Trio (DK)


Beskrivelse

Peter Lund Paulsen Jazz Trio (DK)

Theo Hjort (p), Anders Ammitzbøll (b), Peter Lund Paulsen (drm)

Swing, bebop og latin 

Peter Lund Paulsen Jazz Trio er en ny, ambitiøs og energisk jazzgruppe, der placerer sig bredt i swing-, bebop- og latinuniverset.

Med fokus på det sikre sammenspil og de gennemarbejdede arrangementer trækker trioen på inspiration fra Jeff Hamilton, Oscar Peterson, Nat King Cole og Monty Alexander m.fl.

Repertoiret er en fin blanding af danske og amerikanske jazzstandarder krydret med trioens egne spændende arrangementer.

Peter Lund Paulsen er nok bedst kendt for sit store arbejde med Nordkraft Big Band, både som manager og trommeslager. Bigbandet har de sidste par år placeret sig blandt landets bedste rytmiske ensembler.

Peter Lund Paulsen er en travl og efterspurgt musiker i flere genrer og sammenhænge, men det er dog jazzen, der trækker mest. Af faste grupper kan nævnes Big Butter, Hede Hule Hot, Utter Chaos Quartet og nu hans egen trio, dannet i efteråret 2017. Den består af tre erfarne og anerkendte musikere, som hver især har spillet med flere af de største nationale og internationale navne på jazzscenen.


www.peterlp.dk/trio

www.facebook.com/PLPJazzTrio/videos/222574481625868

Line-up

Line-up

Theo Hjort (p), Anders Ammitzbøll (b), Peter Lund Paulsen (drm)

Media
  • Peter Lund Paulsen Jazz Trio
Info

Info

21/07/2018

20:00 - 22:00
Fri entré


Koncertsted

VinDanmark
Kystpromenaden 2
8000 Aarhus C
(+45) 86 25 75 15
claus@vindanmark.com
www.vindanmark.com
Vis på Kort

Arrangør

VinDanmark
(+45) 30 22 09 70
www.vindanmark.com