AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Hess Is More ((DK)) - Photo:

Photo:

Hess Is More ((DK))

22:15

50
Mikkel Hess (drm), and six others

Dansabelt og forunderligt – en intens fejring af fællesskabet

Hess Is More har netop udsendt deres syvende album 80 YEARS på det prestigefyldte engelske label Edition Records. Albummet har høstet anmelderroser i ind- og udland, og ikke mindst de to nye musikvideoer skabt i samarbejde med Henrik Vibskov finder vej til publikum på tværs af genrer og kontinenter.

Hess Is More begyndte som et elektronisk soloprojekt for Mikkel Hess og har gennem en række album og samarbejder udviklet sig til et fuldbyrdet transatlantisk ensemble med en mere kollektiv tilgang.

Sommerens koncerter byder således på en yderst eksklusiv cirkulær holdopstilling med musikalske gæster fra New York og Berlin – inklusive medlemmer fra Midnight Magic og The Whitest Boy Alive.

De syv musikere skaber med deres unikke instrumentering og uortodokse arrangementer en dansabel og forunderlig koncert. Ørehængende melodier og messelignende tekster, der kan jage dig i dagevis. En intens fejring af fællesskabet i en musik, der klinger i grænselandet mellem elektronisk dansemusik, afro, krautrock og jazz.

“Top 10 Music of the year.” 
– Time Out Magazine New York.

“I believe I just witnessed the future of live dance music.” 
– Petty Nobles Collective NYC.

“SPOT (festival) blev skolet i genreanarki og den alternative fest." 
– GAFFA.


Læs mere om Hess Is More


Arrangør
HeadQuarters
28 11 71 44
Billetinfo
Entrébilletter kan kun købes i døren. Entré 50 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C