AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Mandipira, Lauritsen, Gade & Frost ((DK/ZW)) - Photo:

Photo:

Mandipira, Lauritsen, Gade & Frost ((DK/ZW))

15:30

60
Miriam Mandipira(voc), Kjeld Lauritsen (org), Per Gade (g), Søren Frost (drm)

Kvalitet, alsidighed, energi og nerve

Et af de store ønsker for årets Jazzfestival har været et genhør med denne kvartet, der med Miriam Mandipira i front gæstede Aarhus Jazzklub i 2017.

Hver gang hun har beriget os med sin fantastiske stemme, har det været en oplevelse, men denne konstellation er alligevel unik. Den rummer utvivlsomt nogle af landets allerbedste musikere, der alle matcher opgaven.

Kjeld Lauritsen og hans hammondorgel er en dynamo i det københavnske jazzmiljø og har i snart mange år været med i toppen blandt betvingerne af det imponerende, gamle instrument.

Søren Frost begyndte sin flotte trommekarriere i Aarhus og sidder nu i DR Big Band, hvor han er kollega med superguitaristen Per Gade.

I 2015 indspillede kvartetten CD'en Convergence, der er et stærkt vidnesbyrd om musikalsk kvalitet, alsidighed, energi og nerve. Måske for alvor begyndelsen på en international karriere for den allerede danmarksberømte sangerinde.

I 2016 blev Miriam Mandipira valgt som Årets Danske Bluesnavn, skønt de fleste nok mest kender hende fra jazzen. Vi glæder os til et genhør.


Arrangør
Aarhus Jazzklub
28 26 90 87
Billetinfo
Entré 60 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C